Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Opilí bratři napadli na zastávce dva mladíky. Agresoři nadýchali přes dvě a půl promile alkoholu

V sobotu 26. září kolem půl páté odpoledne byly vyslány hlídky zajišťující tísňovou linku k zastávce Staré náměstí, kde dva muži bezdůvodně napadli dva mladíky, kteří čekali na autobus. Už z oznámení mladíků o slovních útocích se sexuálním podtextem, strkání a útoku skleněnou lahví bylo jasné, že je agresoři je vůbec nešetřili.

Urážky a následný útok

Jeden z mužů k mladíkům nejdřív přišel a začal do nich strkat a vyptávat se, jak to mezi sebou mají. Otázky měly jasný sexuální podtext. Mladíci se snažili předejít zjevnému konfliktu s opilcem, a proto chtěli místo co nejrychleji opustit.

Agresora tím však neodradili. Začal je pronásledovat a v nevybíravých slovních útocích i nadále pokračoval. Mladíci se následně  dali na útěk. Ve chvíli, kdy opilý agresor uklouuzl na blátě, jej zastopil jeho bratr a po dvou mladících ve věku 22 a 23 let hodil skleněnou lahev. Svůj cíl naštěstí minul. Hlídky pak agresory nalezly ve Stochovské ulici.

Přes dvě promile alkoholu

Agresoři byli pro podezření ze spáchání trestného činu omezeni na osobní svobodě a následně předáni hlídce státní policie.

Před jejím příjezdem strážníci u obou mužů ve věku 38 a 42 let provedli orientační zkoušku na alkohol s pozitivními výsledky 2,55 a 2,57 promile,“ uvedla tisková mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Praha

Štítky krimi, napadení, policie, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Opilí bratři napadli na zastávce dva mladíky. Agresoři nadýchali přes dvě a půl promile alkoholu  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.