Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Střelec ze Žižkova dopaden. Jde o cizince, který byl v Česku neoprávněně

Od nedělního rána pracovali pražští kriminalisté na objasnění příčin noční střelby v Seifertově ulici, při které byla postřelena žena do nohy. Kriminalisté vypátrali střelce a nadále probíhají úkony trestního řízení.

Kriminalisté získali cenné poznatky výslechem svědků a vyhodnocením kamerových záznamů z místa události. Tyto poznatky přivedly muže zákona na stopu podezřelého z krádeže krátké střelné zbraně. „Ten byl včera v průběhu ranních hodin ve spolupráci se zásahovou jednotkou zadržen v Praze 9,“ popsal policejní mluvčí Jan Rybanský a dodal, že bezprostředně po zadržení šestatřicetiletý cizinec policistům sdělil, kam schoval odcizenou zbraň.

Kriminalisté s mužem v průběhu dne zahájili trestní stíhání pro trestné činy nedovolené ozbrojování, výtržnictví a krádež. Střelec byl předán cizinecké policii, která s ním zahájila řízení o správním vyhoštění, protože na území České republiky byl neoprávněně. „Ve věci i nadále probíhají úkony trestního řízení, a v tuto chvíli tak nelze poskytnout jakékoli další informace,“ uzavřel mluvčí.

Noční střelba na Žižkově. Střelec zasáhl ženu do nohy

Pražští kriminalisté od dnešního rána pracují na objasnění příčin incidentu, při kterém byla výstřelem zraněna žena. Ke střelbě došlo půl hodiny po půlnoci v Seifertově ulici na Žižkově. Policie pátrá po svědcích incidentu.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky střelba, zadržení, střelec, Žižkov, Praha, Česko, Cizinecká policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Střelec ze Žižkova dopaden. Jde o cizince, který byl v Česku neoprávněně  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.