Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

VIDEO: Na onanistu v křoví upozornily cizinky. Strážníci ho honili na Palmovce

Plné ruce práce měli ve středu kolem čtvrté hodiny odpolední pražští strážníci, kteří v okolí stanice metra Palmovka naháněli třicetiletého onanistu. Na něho upozornila trojice cizinek. Ani pokus o útěk a schovávačka mezi auty muži nepomohla. S pouty na rukou ho strážníci dovedli na policejní služebnu.

Na svlečeného muže v křoví upozornila strážníky trojice žen. „Hlídka se rozdělila a v porostu spatřila muže s kalhotami u kotníků. Ten onanoval natočený k zastávce plné lidí. Jakmile padla zákonná výzva, natáhl si kalhoty a dal se na útěk,“ shrnula mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Muž se vysílil při samotném aktu a už mu nezbyla energie na útěk. Uběhl téměř kilometr, než mu v ulici Pod Plynojemem došly síly a pokusil se schovat mezi zaparkovaná auta. Zde ho strážníci za pomoci donucovacích prostředků omezili na osobní svobodě. „Pro podezření z trestného činu výtržnictví hlídka třicetiletého muže předvedla na policejní služebnu k dalšímu opatření,“ uzavřela mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto MP Praha

Štítky Praha, Palmovka, městská policie, onanování, exhibicionista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Na onanistu v křoví upozornily cizinky. Strážníci ho honili na Palmovce  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.