Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: Recidivista měl v rozkroku patnáct sáčků pervitinu a balík bankovek

Patnáct sáčků pervitinu, balík bankovek i tablety na podporu erekce schovával v rozkroku kalhot recidivista přistižený při namátkové kontrole policie v Praze. Na policejním webu to oznámila mluvčí pražské policie Violeta Siřišťová. Dopadený čtyřicetiletý muž je cizinec, který měl už dříve nařízeno, opustit do konce července Česko, a to právě kvůli opakovaným drogovým deliktům.

Na recidivistu narazila policejní hlídka, když se rozhodla ve středu večer zkontrolovat osobní auto projíždějící Záběhlickou ulicí. "Ve vozidle se v době kontroly nacházeli dva muži, kteří byli značně nervózní," uvedla mluvčí. Když si policisté muže prověřili, zjistili, že oba byli v minulosti zadrženi kvůli distribuci drog. Padesátiletý řidič byl dokonce jen před několika měsíci propuštěn z vězení.

Spolujezdec si při kontrole neustále sahal do rozkroku, takže policisté pojali podezření, že by tam mohl schovávat drogy. To se vzápětí potvrdilo, když po výzvě policistů začal muž z kalhot vytahovat pilulky, sáčky s bílou látkou a také peníze. Celkem muž v rozkroku schovával šest tablet, určených podle něj pro podporu erekce, 18 gramů pervitinu v 15 sáčcích a desítky tisíc korun v hotovosti.

"Zajištěné drogy byly odeslány k expertíze. Od jejích výsledků se bude odvíjet i trestní sazba, která podezřelému muži bude v případě odsouzení hrozit," doplnila mluvčí policie. Také řidiči auta hrozí vězení, protože byl při jízdě pod vlivem drog.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky ČR, kriminalita, drogy, Praha, metamfetamin, policie, droga, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Recidivista měl v rozkroku patnáct sáčků pervitinu a balík bankovek  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.