Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Muž inzeroval práci, ženy pak opíjel a sexuálně zneužíval. Policie pátrá po dalších obětech

Pražská kriminalisté pátrají po dalších poškozených ženách, které zareagovaly na inzerát nabízející práci zapisovatelky nebo hlídání dítěte. Po vykonání této práce je osmačtyřicetiletý podezřelý sexuálně zneužil, uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Brigádu hlídání dětí nebo práci zapisovatelky v Praze 8 nabízel inzerát, na který odpovědělo několik žen. Když ženy práci získaly, tak je muž, který práci inzeroval, v některých případech nutil pít alkohol. „Někdy pily dobrovolně a muž jim za to dokonce platil. Následně využil jejich opilosti a svedl je buď k sexuálním praktikám, nebo na nich vykonal soulož,“ popsala policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Podle kriminalistů nemusí být počet obětí konečný a obracejí se touto cestou na ženy, kterým daný muž také podobným způsobem ublížil, aby se ozvaly na linku 158.

„Celý případ je v současné chvíli prověřován pro podezření ze spáchání trestného činu znásilnění, za což pachateli v případě odsouzení hrozí až pět let za mřížemi,“ dodala mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky sexuální zneužívání, práce, pátrání, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž inzeroval práci, ženy pak opíjel a sexuálně zneužíval. Policie pátrá po dalších obětech  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.