Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Sobota 26. října 2024  |  Svátek má Erik
Bez reklam

VIDEO: Polonahý vandal si vybíjel zlost na zaparkovaných vozidlech, nyní ho hledá policie

Policisté pátrají po neznámém muži, který si na konci léta vybíjel zlost na zaparkovaných policejních autech. Na kamerovém záznamu je vidět, jak muž v noci polonahý prochází Bartolomějskou ulicí v Praze, kde na vozidla plive a kope do nich. Pachateli hrozí v případě dopadení a odsouzení až jeden rok za mřížemi.

Neznámý pachatel procházel koncem léta kolem druhé hodiny ranní Bartolomějskou ulicí v Praze 1, kde poškodil několik zaparkovaných vozidel. Celkem způsobil škodu za bezmála sedmdesát tisíc korun.

Díky zajištění kamerových záznamů je přesně zachyceno chování pachatele, které zahrnovalo plivání, kopání do aut i snahy o utržení zpětných zrcátek. Protože se do současné doby policistům nepodařilo muže vypátrat, obrátili se k široké veřejnosi s žádostí o pomoc. S případnými informace ohledně případu se pak může kdokoliv ozvat na linku 158. 

Neznámý muž je podezřelý ze spáchání trestného činu poškození cizí věci, za což mu hrozí v případě dopadení a odsouzení, až jeden rok za mřížemi. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie hlavního města Praha

Štítky vandal, auta, poškození, policie, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Polonahý vandal si vybíjel zlost na zaparkovaných vozidlech, nyní ho hledá policie  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.