Počasí dnes12 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 3. října 2024  |  Svátek má Bohumil
Bez reklam

VIDEO: Senior nechal u pokladny peněženku, jiná zákaznice mu ji vzala přímo před nosem. Nevrátila ji, ani když se po ní ptal

Jako bonus asi brala žena v obchodě v Praze 8 peněženku, která zůstala ležet u pokladny po předchozím zákazníkovi. Sbalila ji do vozíku, zakryla nákupem a nevrátila ji, ani když se po ní muž sháněl. Přivlastnila si tak pár tisíc a několik karet, za což jí hrozí až dva roky ve vězení.

Muž v neděli 26. září nakupoval v prodejně potravin v Lodžské ulici v Praze 8. Sbíral si nákup a peněženku nechal za pásem u pokladny a posunul se k jiné. Prodavačka už markovala položky další zákaznice a ta si je dávala do vozíku. Sáhla i po peněžence a zakryla ji zbožím.

„V ten okamžik stál poškozený pouhý metr od ní a velmi intenzivně peněženku hledal. Po prohledání svých nákupních tašek přešel zpět k pokladně, a i přestože žena musela a vidět, že peněženku hledá, nechala ji ukrytou v košíku a spolu se zaplaceným zbožím ji vložila do své tašky. V peněžence bylo několik tisíc korun a také několik platebních karet,“ sdělila na policejním webu mluvčí Eva Kropáčová.

Zlodějku ale při jejím počínání natočila kamera a policisté teď prosí o pomoc se její identifikací. Kdo ji pozná, může volat na linku 158. Žena se také může sama přihlásit na Místní oddělení Bohnice.

„Policisté v současné chvíli věc prošetřují pro podezření z trestného činu neoprávněné opatření, padělání, a pozměňování platebního prostředku, za což ženě v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody v délce až dvou let,“ doplnila Kropáčová.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, obchod, peněženka, nákup, potraviny, Praha, krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Senior nechal u pokladny peněženku, jiná zákaznice mu ji vzala přímo před nosem. Nevrátila ji, ani když se po ní ptal  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.