Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Policie hledá svědky napadení frontmana kapely Mirai

Kapela Mirai kvůli napadení svého frontmana Miraie Navrátila ruší zbývající koncerty své letní šňůry Mirai Summer Fest. Kapela to oznámila v tiskovém prohlášení. Policisté hledají svědky incidentu, který se stal údajně na konci července po jednom z koncertů britského zpěváka Eda Sheerana v areálu bývalého královéhradeckého letiště. Navrátil má zlomenou čelist. Podle médií zpěvák uvedl, že ho někdo napadl bez vyprovokování při čekání na taxík.

„Vzhledem k Miraiově stavu a rekonvalescenci jsme nuceni přesunout zbývající zastávky Mirai Summer Festu na rok 2025. Program našeho open air festivalu prostě potřebuje letní počasí a není možné ho odjet na podzim ani v zimě,“ oznámila kapela. „Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Nové termíny a podrobnosti dáme vědět v příštím týdnu,“ doplnila. Podle programu na webu skupiny Mirai se letos v srpnu a září mělo uskutečnit ještě devět koncertů na několika místech v Česku.

Útoku údajně nepředcházela žádná potyčka nebo konflikt

Zpěvák Mirai Navrátil na svém instagramu napsal, že má na dvou místech zlomenou čelist a podstoupil operaci. Podle serveru Blesk.cz zpěvák na sociálních sítích také popsal, co ke zranění vedlo. „Čekal jsem na tágo. Najednou šlupka bez varování a hotovo. Žádné šarvátky, žádné interakce, ani mejdan,“ citoval Navrátila server.

Královéhradečtí policisté hledají případné svědky události. „K uvedenému napadení mělo dojít v době konání buď prvního, nebo druhého koncertu Eda Sheerana v Hradci Králové (27. července/28. července),“ sdělila dnes na policejním webu mluvčí krajské policie Iva Kormošová. „Žádáme občany, kteří byli svědky události, nebo mají k dispozici videozáznamy, ať zavolají na bezplatnou linku 158,“ doplnila. Policisté podle ní zahájili úkony trestního řízení pro ublížení na zdraví, za které hrozí až osm let vězení.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto se svolením kapely Mirai

Štítky pop, kriminalita, Mirai, napadení, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky napadení frontmana kapely Mirai  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.