Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Úterý 8. října 2024  |  Svátek má Věra
Bez reklam

VIDEO: Muž si prostřihl kalhoty tak, aby mohl masturbovat v metru. Pátrá po něm policie

Zvrhlíka, který si kalhoty upravil tak, aby mohl onanovat v metru, hledá pražská policie. Penis vytáhl ve vagonu na lince A přímo před osmadvacetiletou ženou a začal se uspokojovat. Když před ním utekla, začal ji pronásledovat.

Hledaný muž si pro uspokojení svých choutek v neděli 30. června vybral vagon ve stanici Náměstí Míru ve směru Depo Hostivař. 

Posadil se na sedadlo proti poškozené a po krátké chvíli z rozparku speciálně vytvořeném v kalhotách vytáhl přirození a před osmadvacetiletou ženou začal onanovat,“ popsala na webu policejní mluvčí Eva Kropáčová

Vyděšená žena na další zastávce vystoupila, muž ale udělal to stejné a pronásledoval ji. „V ten okamžik se jej žena snažila ještě natočit na svůj mobilní telefon a zároveň ho upozornila, že na něj zavolá policii. Až po jejím varování muž odešel ze stanice metra Skalka neznámo kam,“ sdělila Kropáčová.

Zmínila, že měl muž kalhoty speciálně upravené a je tedy možné, že už se činu někdy dopustil. Pokud ho někdo pozná nebo ví, kde se nachází, může volat na linku 158.

Muž je podezřelý z trestného činu výtržnictví a hrozí mu až dva roky ve vězení.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, metro, muž, masturbace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž si prostřihl kalhoty tak, aby mohl masturbovat v metru. Pátrá po něm policie  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.