Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 23. června 2024  |  Svátek má Zdeňka
Bez reklam

VIDEO: Muž osahával děti v pražském aquaparku. Policie hledá další jeho oběti

Policisté hledají svědky a další oběti cizince, který v bazénu v Praze 5 sexuálně obtěžoval malé děti. Osahával je přímo ve vodě, ve vířivce nebo na schodech k tobogánu. Hrozí mu za to až 12 let vězení.

Muže cizí národnosti zadrželi policisté z třetího oddělení Služby kriminální policie a vyšetřování Krajského ředitelství policie hlavního města Prahy začátkem června.

„Při plavání v bazénu koncem května, konkrétně v prostoru takzvané divoké řeky, vířivky nebo na schodech k tobogánu, osahával děti ve věku od 4 do 6 let a to přes plavky v místech jejich intimních partií. Tohoto jednání si v některém případě rodiče dětí všimli a v jiném případě se jim dítě s tímto podivným způsobem chování svěřilo samo,“ uvedla na webu policejní mluvčí Kristýna Soukupová

Jeho jednání zachytily bezpečnostní kamery a policisté ve spolupráci s personálem rychle odhalili jeho totožnost. Poté ho zadrželi a v tuto chvíli je ve vazbě. Hrozí mu až dvanáctiletý trest odnětí svobody.

„Vzhledem k tomu, že oběťmi tohoto činu byly osoby velmi nízkého věku, je možné, že doposud nejsou známy všechny děti, které byly tímto činem dotčeny,“ dodala Soukupová.

Policie teď hledá svědky jeho jednání a právě také další možné oběti. Lidé se mohou ozvat na linku 158. 


 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, děti, aquapark, obtěžování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž osahával děti v pražském aquaparku. Policie hledá další jeho oběti  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.