Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

VIDEO: Pět tisíc, když nás necháte jít. Cizinka vytrvale nabízela policistům úplatek

Policisté vyjížděli k údajnému napadení mezi cizinci. Když policie přijela na místo, oba cizinci jim vytrvale nabízeli peníze za to, že je nechají jít. Do té doby, než policistům začali nabízet úplatek, se jednalo pouze přestupek, při kterém došlo k neshodám mezi partnery a oba účastníci by museli zaplatit pouze pokutu. Teď oběma hrozí za podplácení až šest let ve vězení.

Policisté vyjížděli na oznámení o údajném napadení mezi cizinci. Když policie přijela na místo, byl na místě sedmapadesátiletý cizinec a pětačtyřicetiletý cizinka, kteří policistům začali nabízet úplatek ve výši pět tisíc korun.

Než však policistům oba cizinci začali nabízet úplatek, šlo pouze přestupek, při nemž došlo k neshodám mezi partnery a oba účastníci by museli zaplatit pouze pokutu. Jejich následné vytrvalé nabízení úplatku však ude mít mnohem vážnější dohru.

„Především žena pak policistům opakovaně úplatek nabídla a peníze chtěla jít vybrat do nedalekého bankomatu. Policisté proto oba cizince zadrželi a převezli na policejní služebnu k podání vysvětlení a následující den oběma sdělili obvinění ze spáchání přečinu podplácení, za což jim v případě prokázání viny a odsouzení hrozí až šestiletý trest odnětí svobody,“ uvedla policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

K události došlo 20. listopadu po čtvrté hodině odpolední v Mladé Boleslavi.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky úplatky, policie, cizinka, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Vaněk

Ukrajinská svoloč v akci...

Neděle, 10. prosince 2023, 11:00Odpovědět

VIDEO: Pět tisíc, když nás necháte jít. Cizinka vytrvale nabízela policistům úplatek  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.