Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: Mladík slavil narozeniny ničením skleněné tabule. Vysvětloval to tím, že mu jeho dívka byla nevěrná

Pražští strážníci vyjížděli k mladíkovi, který v nočních hodinách rozbíjel skleněnou informační tabuli na tramvajové zastávce Poliklinika Barrandov. Strážníkům nejdřív tvrdil, že se ničeho takového nedopustil, ale když mu řekli, že ho u toho natočil svědek, přiznal se a skončil na policejní služebně.

Muž natočil na svůj telefon mladíka, který se věnoval rozbíjení skleněné informační tabule na zastávce Poliklinika Barrandov, a rovnou zavolal strážníky městské policie. Než strážníci přijeli na místo, seděl už vandal v tramvaji číslo 12 a mířil pryč, nebyl k nalezení ani v tramvaji.

Hlídka tedy začala projíždět barrandovským sídlištěm a mladíka, který odpovídal svědkovu popisu, našla u benzinky v partě dalších mužů.

„Dvaadvacetiletý mladík nejprve popřel, že by cokoli udělal, ale video, které měli strážníci k dispozici od svědka události, hovořilo jasně. Zjevně opilý mladý muž své počínání nejprve vysvětlil tím, že slavil narozeniny, pak ale řekl, že mu byla jeho dívka nevěrná,“ popsala mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová na jejich facebookovém profilu. Hlídka mladíka následně převezla na policejní služebnu.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky vandal, zastávka, ničení, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Mladík slavil narozeniny ničením skleněné tabule. Vysvětloval to tím, že mu jeho dívka byla nevěrná  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.