Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

VIDEO: Jeden řidič nedal přednost druhému. Ten ho vytáhl z auta s teleskopickým obuškem v ruce

Pražští strážníci řešili nevšední situaci, ve které se ocitli dva řidiči osobních aut. Mezi dvěma odstavenými auty u kruhového objezdu mezi ulicemi Peroutkova a Jinonická v Praze 5 se přímo v silnici prali dva muži. Pětadvacetiletý řidič nedal přednost pětatřicetiletému muži za volantem druhého auta, kterého se toto jednání dotklo natolik, že se rozhodl svým autem mladšího řidiče zablokovat a vytáhnout ho z auta s teleskopickým obuškem v ruce.

Strážníci po příjezdu na místo uviděli dva muže, kteří se perou v silnici, jeden z nich měl navíc teleskopický obušek. „Situace byla nebezpečná nejen pro oba aktéry, ale také pro ostatní projíždějící řidiče. Strážníci oba pomocí hmatů a chvatů oddělili od sebe, obušek jeden ze strážníků odhodil do bezpečné vzdálenosti. Po uklidnění muži shodně uvedli, že důvodem jejich konfliktu bylo to, že pětadvacetiletý řidič nerespektoval dopravní značení a nedal přednost v jízdě druhému,“ popsala situaci na facebookovém profilu pražské městské policie její mluvčí Irena Seifertová.

Pětatřicetiletý řidič následně svým autem zablokoval auto mladšího řidiče a  než se mu chybující muž stačil omluvit, přišel agresor k jeho autu s teleskopickým obuškem v ruce a chytil ho pod krkem.

„Napadený řidič se obával o své zdraví a začal se aktivně bránit. Výsledkem bylo zhmožděné poranění obličeje, ale lékařské ošetření oba odmítli. Přivolaná státní policie vyhodnotila situaci jako přestupek a nechala dořešení v kompetenci strážníků. Podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití bylo oznámeno příslušnému úřadu,“ doplnila Seifertová.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky bitka, napadení, řidiči, zranění, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Recidivistům vždy hned nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty kvůli přetíženým věznicím, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nebo doma, jinak se z toho bahna bendostànu nevyhrabeme. Více píšu ve vláknech diskusí.

Čtvrtek, 16. listopadu 2023, 11:27Odpovědět

VIDEO: Jeden řidič nedal přednost druhému. Ten ho vytáhl z auta s teleskopickým obuškem v ruce  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.