Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Policie kvůli kufru uzavřela okolí Španělské synagogy. Šlo o čtvrté uzavření ulice v posledních dnech

Policie dnes odpoledne uzavřela okolí Španělské synagogy v centru Prahy kvůli nálezu opuštěného zavazadla. Uvedla to síti X. Zasahuje také pyrotechnik. Policisté v posledních dnech kvůli podezřelým předmětům vyklízeli nejen okolí synagogy, ale například i Staroměstské náměstí. Vždy vyloučili, že by věci obsahovaly nebezpečná zařízení.

„Policisté spolu s pyrotechnikem zasahují u Španělské synagogy v centru Prahy, kde bylo nalezeno zavazadlo, ke kterému se nikdo nehlásí. Bezprostřední okolí několika ulic je uzavřeno," uvedla policie.

Česká policie zvýšila bezpečnostní opatření především u židovských objektů a kulturních památek po útoku palestinského hnutí Hamás na Izrael ze 7. října. Okolí synagogy uzavřela například předminulou neděli, ve stejný den večer kvůli podezřelému předmětu zhruba na hodinu a půl vyklidila pražské Staroměstské náměstí.

Minulý týden uzavřeli policisté kvůli nálezu podezřelého předmětu vchod do vestibulu metra stanice Můstek uprostřed Václavského náměstí na křižovatce s Vodičkovou ulicí, přes náměstí nemohly jezdit tramvaje ani auta.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky uzavření, ulice, kufr, kriminalita, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie kvůli kufru uzavřela okolí Španělské synagogy. Šlo o čtvrté uzavření ulice v posledních dnech  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.