Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: Opilec začal před uplakaným synem nadávat pracujícím silničářům. Skončil na záchytce

Opilý muž začal sprostě nadávat pracovníkům, kteří v pátek 29. září před devátou hodinou večer opravovali silnici v Horňátecké ulici v Praze 8. Muži se nelíbila obnova vodorovného dopravního značení a když pracovníci nereagovali na jeho nadávky, snažil se jim fyzicky ublížit. Svědkem tohoto jednání byl jeho uplakaný osmiletý syn, který po otcově převozu na záchytku skončil v rukou policie.

Pražští strážníci si všimli incidentu ve chvíli, kdy slovní výpady opilého agresora nahradily pokusy o fyzické napadení pracovníků. Městští policisté navíc zjistili, že muž u sebe má osmiletého syna, který je kvůli jednání svého otce uplakaný a snaží se mu v počínaní zabránit.

„Strážníci okamžitě zastavili a začali situaci řešit. Zjevně podnapilý jednačtyřicetiletý násilník se i přesto snažil práce na silnici přerušit. Pak svoji agresivitu ale obrátil na hlídku. Když vztáhl ruku na jednoho ze strážníků, byl okamžitě zpacifikován a ruce mu „ozdobila“ pouta,“ popsala na facebookovém profilu pražských strážníků jejich mluvčí Irena Seifertová.

Opilý agresor nadýchal 2,22 promile a protože neovládal svoje chování, skončil na záchytce. „Osmiletého chlapce si převzala k dalšímu opatření hlídka státní policie,“ doplnila mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky práce, silničáři, útok, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Opilec začal před uplakaným synem nadávat pracujícím silničářům. Skončil na záchytce  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.