Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Uživatelka drog zmizela se svým dvouměsíčním dítětem. Pátrá po nich policie

Kriminalisté vyhlásili pátrání po osmadvacetileté ženě a jejím dvouměsíčním synovi. Matka, která je pravidelnou uživatelkou drog, má se svým synem docházet na pravidelné kontroly k lékaři kvůli jeho zdravotním komplikacím, ale k tam nepřišla a je nedostupná jak na mobilním telefonu, tak na všech kontaktních adresách. Policie tedy požádala o pomoc v pátrání i veřejnost.

Žena byla naposledy se synem umístěna v Dětském centru v Kladně. Když nepřišla k lékaři na kontrolu, kterou její dítě potřebuje, a nevrátila se ani do zmíněného dětského centra, vyhlásili kriminalisté pátrání.

„Matka je uživatelkou omamných a psychotropních látek, nemá stabilní zázemí pro výchovu svého syna a nyní je nekontaktní,“ vysvětlila policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

Kriminalisté prověřili všechny adresy, na kterých by se žena měla zdržovat, ale nezastihli ji ani na jedné z nich. Kontaktní žena není ani na telefonu. Hledaná žena je snědší pleti, je vysoká zhruba 160 centimetrů, je hubená a má delší tmavé vlasy a hnědé oči. Fotografii syna policie nemá k dispozici.

„Pokud ženu a jejího malého syna uvidíte, nebo víte, kde by se v současné době mohli zdržovat, neprodleně prosím kontaktujte policisty na lince 158. Je důležité, aby se kojenci dostalo potřebné lékařské péče,“ uzavřela mluvčí.


Aktualizace: Na linku 158 přijala policie několik poznatků od občanů tom, kde se žena zdržuje. Ženu s dítětem se podařilo vypátrat v Bílině.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky pátrání, žena, dítě, drogy, Kladno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Uživatelka drog zmizela se svým dvouměsíčním dítětem. Pátrá po nich policie  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.