Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Útočník střílel proti dveřím nočního klubu v centru Prahy, jednoho muže trefil do nohy

, aktualizováno 26. srpna 2023, 7:33

V centru Prahy v noci na pátek muž po potyčce několikrát vystřelil proti vchodu do klubu v Masné ulici. Zranil při tom dalšího muže. Policie hledala všechny účastníky bitky, do které se zapojili také vyhazovači z klubu, obávala se pokračování konfliktu. Zveřejnila i video a fotografie, na kterých je vidět střelec i jeho společníci. V noci na sobotu policie zveřejnila zprávu o dopadení střelce.

Potyčka před klubem v Masné ulici se odehrála před jednou ráno. „Situace vygradovala ve chvíli, kdy jeden z agresorů vytáhl krátkou střelnou zbraň, ze které nejméně šestkrát vystřelil proti vchodovým dveřím do klubu. Jeden výstřel zasáhl neznámého muže do nohy, ten však doposud nevyhledal lékařské ošetření. Ostatní střely skončily v okolních objektech," popsal situaci policejní mluvčí Richard Hrdina na webu.

Střelec měl na sobě černé tričko s bílým kruhovým motivem vlevo na hrudi a bílou grafikou na zádech. Jedna ze zveřejněných fotografií ho zachycuje přímo se střelnou zbraní.

„Kriminalisté žádají širokou veřejnost o pomoc se ztotožněním celé skupiny i samotného střelce, jelikož je důvodná obava, že by ´vyřizování účtů´ mohlo pokračovat a mohlo by ohrozit i další nezúčastněné osoby," uvedl Hrdina.

Případní svědci události nebo další lidé, kteří by měli k případu informace, mohou volat na tísňovou telefonní linku 158. „V žádném případě se nesnažte muže se zbraní zadržet sami, mohl by být velmi nebezpečný," varoval Hrdina.


Policie zadržela muže, který střílel v centru Prahy

V pátek 25. srpna policie informovala o tom, že v centru Prahy muž po potyčce několikrát vystřelil proti vchodu do klubu v Masné ulici a postřelil dalšího muže. Policisté vyhlásili pátrání po všech účastnících bitky, do které se zapojili i...

Aktualizace: Policie střelce dopadla.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, střelba, pátrání, zbraň, Masná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Útočník střílel proti dveřím nočního klubu v centru Prahy, jednoho muže trefil do nohy  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.