Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

VIDEO: Cizinec ujel z pumpy v Praze bez placení, peníze na uplácení policistů ale měl

Téměř deset tisíc korun nabízel pražským policistům cizinec, kterého chytli poté, co ujel z benzínky ve Stodůlkách bez zaplacení. K tomu jim ještě ukázal falešný řidičský průkaz, takže ho na místě zadrželi. Za podplácení si může ve vězení posedět až šest let.

Z čerpací stanice ve Stodůlkách volali na tísňovou linku nahlásit nepoctivého zákazníka v neděli 13. srpna před jedenáctou dopoledne. Řidič natankoval, do placení se mu ale nechtělo a ujel. 

Příslušníci cizinecké policie ale muže ve Volkswagenu dohledali a zastavili na Radlické u zastávky Křížová. Když hlídce ukázal řidičský průkaz, hned poznali, že je falešný. 

„Jelikož se svým jednáním jednadvacetiletý muž dopustil trestného činu padělání a pozměnění veřejné listiny, policisté jej omezili na osobní svobodě. Při eskortě na policejní služebnu jim zadržený jednadvacetiletý nabídnul úplatek ve výši čtyři sta euro za to, že ho pustí a věc nebudou řešit,“ popsala na webu policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Na v přepočtu asi devět a půl tisíce korun se ale policisté nechytili a muž si jen přitížil. Celou konverzaci totiž natočili na osobní kameru a cizinec teď za podplácení vůči úřední osobě může do vězení až na šest let.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, řidič, čerpací stanice, řidičský průkaz, padělek, uplácení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tomáš Urbánek

9 z deseti!

Neděle, 20. srpna 2023, 12:38Odpovědět

Jaroslav Pokorný

Proč píšete cizinec a nenapíšete národnost, zaséváte mezi lidi to, že 5 z 10 si dosadí občana UA !!!

Sobota, 19. srpna 2023, 17:17Odpovědět

Libor Burian

Recidivistům a psychopatům vždy okamžitě nasazovat monitorování náramky které jsou vyvinuty, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nabo doma po dvacáté hodině, zvláště vyšetřovaným na svobodě, jinak mohou v trestné činnosti pokračovat nebo zmizet. Kategorie mladík nebo cizinec, rozostřený včetně hlasů... O důvodech dnešního zmaru píšu v diskusích pod Komentáře, Glosy a dalšími články zde na drbně.

Sobota, 19. srpna 2023, 12:26Odpovědět

VIDEO: Cizinec ujel z pumpy v Praze bez placení, peníze na uplácení policistů ale měl  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.