Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Muž vyhazoval věci z balkonu. Letící křeslo těsně minulo skupinu dětí

Policisté vyšetřují případ muže, který ve špatném psychickém stavu a podle městské policie pravděpodobně pod vlivem alkoholu házel věci z balkonu bytu ve čtvrtém patře. Kožené křeslo, které z bytu vyhodil, přitom jen těsně minulo skupinu dětí, které v tu chvíli šly po chodníku.

„Špatný psychický stav a alkohol zřejmě stály za počínáním osmatřicetiletého muže, který vyhazoval věci z balkonu bytu ve čtvrtém patře jako smyslu zbavený. Na chodníku a trávníku leželo kožené křeslo, železné sáňky, elektronika a další věci,“ popsala mluvčí pražských strážníků na jejich facebookovém proflu Irena Seifertová.

Strážníky na místo přivolal svědek, který jim popsal, že se zrovna díval z okna, když před ním spadlo na zem kožené křeslo. Bylo to právě ve chvíli, kdy po chodníku šla skupinka dětí, ve které byl i jeho syn. Křeslo skupinu těsně minulo.

„Hlídka opakovaně muže vyzvala, aby jim otevřel, ten na ně však přes dveře zakřičel, že si chce ublížit a že už mu je všechno jedno. Z obavy o jeho zdraví strážníci vykopli dveře a muže, který kolem sebe kopal, máchal ruka a sprostě nadával, za pomoci donucovacích prostředků zpacifikovali. Když se uklidnil, řekl jim, že mu umřela babička, je mu smutno a psychicky není v pohodě,“ popsala Seifertová zásah.

Muž byl podle strážníků zjevně pod vlivem alkoholu, dechovou zkoušku však odmítl. „Případ si převzali policisté,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky věci, křeslo, městská policie, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž vyhazoval věci z balkonu. Letící křeslo těsně minulo skupinu dětí  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.