Počasí dnes24 °C, zítra20 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Padesátnice líbá jako ďábel. Při muchlovačkách okrádá muže o tisíce

Policisté vyšetřují případ dvaapadesátiletý ženy, která se přes internet seznámila s mužem, aby si následně smluvili rendezvous. Během schůzky si dvojice zalezla do křoví, kde se oba zúčastnění začali náruživě líbat. Žena využila svých zkušeností a nepozornosti partnera a z peněženky mu přímo při líbání vytáhla čtrnáct tisíc korun a o chvíli později řekla, že musí domů. Muž se rozhodl věc nahlásit na policii.

Schůzka trvala podle policie asi hodinu, během které se žena zmocnila několika bankovek. Pak žena svému partnerovi řekla, že musí domů a odmítla jeho gentlemanský návrh doprovodu. Muž po chvíli zjistil, proč žena nestála o to, aby s ní sdílel cestu domů. Všiml si, že mu z peněženky ukradla peníze, a tak celou věc nahlásil na policii.
 
Muž policistům popsal jak průběh schůzky, tak vzhled ženy. Kriminalisté snadno poznali, že žena použila falešné jméno a pro kriminalisty nebylo díky jejich znalosti těžké určit, kdo by mohl být podezřelou osobou.

„Šetřením se jim potvrdilo, že zlodějkou je skutečně ta, kterou před rokem obvinili ze obdobné jednání,“ popsala policejní mluvčí Michaela Richterová.
 
Dvaapadesátiletá žena je podezřelá ze spáchání trestného činu krádeže. „Vzhledem k tomu, že za stejné jednání byla v roce 2022 odsouzena, jí nyní hrozí až tříletý pobyt za mřížemi,“ uzavřela mluvčí. Případ se stal v Sítenském údolí v Kladně.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky líbání, krádež, peníze, zlodějka, Kladno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Padesátnice líbá jako ďábel. Při muchlovačkách okrádá muže o tisíce  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.