Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Muž zbil vrátného dětského centra. Tvrdil, že je majitel a před strážnicí si vymýšlel jména

Dvě strážnice pražské městské policie musely řešit případ neznámého muže, který přišel do areálu dětského centra v Praze 4. Ten tvrdil vrátnému, že je majitelem celého areálu a když ho vrátný odmítl pustit dál, agresor jej napadl. Kdy na místo strážnice přijely, muž jim odmítl ukázat průkaz totožnosti a vymýšlel si různá jména. Skončil v rukou policie.

„Petr, Milan ani Jan to nebyl. Zjistit totožnost zjevně zmateného muže se hlídce strážnic nepodařilo,“ uvedla ve zprávě na facebookovém profilu pražských strážníků jejich mluvčí Irena Seifertová.

Hlídka strážnic přijela do areálu dětského centra ve čtvrté městské části na základě žádosti o pomoc od jednoho ze zaměstnanců. „Dle jeho slov měl do centra přijít neznámý muž, který tvrdil, že je majitelem. Poté, co ho požádal, aby prostory opustil, ho napadl. Nejprve mu dal pěstí do obličeje a pak ho udeřil hodinkami do týlu,“ popsala mluvčí.

Slova vrátného, kterého agresor napadl, navíc následně potvrdil i svědek. „Zraněný muž byl převezen na ošetření do nemocnice a případ si převzala státní policie, která nyní bude zjišťovat, co se vlastně stalo,“ uzavřela Seifertová.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky podvodník, dětské centrum, napadení, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž zbil vrátného dětského centra. Tvrdil, že je majitel a před strážnicí si vymýšlel jména  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.