Počasí dnes12 °C, zítra13 °C
Středa 2. října 2024  |  Svátek má Olívie / Oliver
Bez reklam

Polonahá žena pobíhala v ulicích, pak se chtěla oběsit. S provazem na krku ji zachránili policisté

Polonahá žena pobíhající v Poděbradské ulici v Praze a schovávající se v popelnici svým chováním v pondělí 10. července večer znejistěla kolemjdoucí, která kvůli jejímu bezpečí zavolala policii. Když policisté přijeli na místo, našli ženu bezvládně viset zavěšenou na reklamním billboardu se smyčkou kolem krku. Naštěstí ještě nebylo pozdě na záchranu jejího života.

V pondělí večer zavolala žena na policii, aby nahlásila podivné chování ženy, která se nejdřív schovávala v popelnici a později pobíhala po ulici polonahá. „Policisté z oddělení hlídkové služby Prahy III se po příjezdu na místo spojili s oznamovatelkou, která jim uvedla, kde žena odešla. Tu kolegové po několika metrech nalezli bezvládně viset na reklamním billboardu, kde byla přivázána provázkem za krk,“ popsala policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Policisté ženu odřízli, z krku jí odstranili provázek a poskytli jí první pomoc. „Žena začala po chvíli s hlídkou komunikovat a policisté ji kontrolovali životní funkce do příjezdu záchranné služby, která si osobu převzala do své péče,“ uvedla mluvčí a doplnila, že lidé, kteří mají psychické potíže nebo jakékoliv trápení, se mohou obrátit na blízké okolí nebo na odborníky například na lince bezpečí nebo v centru krizové intervence.

Pětačtyřicetiletá žena je díky všímavé kolemjdoucí stále naživu, i když chtěla se svým životem skoncovat. „V případě, že máte problémy, nepojte se s nimi podělit s blízkým okolím nebo se obrátit na odborníky,“ uzavřela policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky polonahá, žena, oběšení, záchrana, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Polonahá žena pobíhala v ulicích, pak se chtěla oběsit. S provazem na krku ji zachránili policisté  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.