Počasí dnes27 °C, zítra23 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Policie zná totožnost druhého muže podezřelého z napadení policisty na demonstraci

Policie odhalila totožnost druhého muže, který při březnové demonstraci napadl dva policisty a je podezřelý z trestného činu napadení úřední osoby. První muž se policii přihlásil sám už v květnu, když se poznal v médiích, druhého objevili policisté nyní.

Při demonstraci, která se konala na Václavském náměstí v sobotu 11. března, se několik účastníků pokusilo strhnout ukrajinskou vlajku z budovy Národního muzea. V souvislosti s incidentem zahájila policie několik trestních řízení.

Na dva muže podezřelé z napadení úřední osoby bylo vyhlášené pátrání. Měli napadnout dva policisty, a to žerdí, na které měli zavěšenou vlajku.

První muž se sám ohlásil na policejní služebně, když se poznal v médiích. Jeho případ ale kriminalisté odložili, protože po výslechu došli k závěru, že nedošlo k „naplnění znaků trestného činu“, uvedla na webu policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Informace, že policie zná už i totožnost druhého muže, se na webu objevila v neděli. „Děkujeme všem za pomoc při pátrání. V současné chvíli s ním probíhají standardní úkony trestního řízení,“ uvedla k aktualizaci případu na webu Siřišťová.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky policie, demonstrace, napadení, Václavské náměstí, pátrání, krimi, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Na tom místě se kvůli napadání Čechů upálil Jan Palach, Jan Zajíc a další viz vikina,vidíme že se na lidi znovu vrhají zakuklenci pod cizí východní vlajkou jako v roce 68 - 89.ondráčkové,.. Po rozvratu v roce 89 soudruzi soukmenovci převlékli kabáty a uniformy,rozdělili Československo,zhasli a rozkradli viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, Příběh Kmotra-agentStB Mrázek z Kolínska jako Rakušan, Šmejdi, Gangster ka, Sametoví vrazí, Ivánku kamaráde můžeš mluvit, Někdo to rád horké, Kmotr, Sicilský klan, Obchodník se smrtí, Erin Brockovich, Vlk z Wall Street, Okamžik záblesku, Lidi co znám, Vítejte vŘecku pane inspektore, Soukromá válka pana Wilsona, Vicepresident, My Lai, Četa, Forest Gump o Vietnamu, Už je zase tady'o nesmrtelnosti'té lichvamafie která vede svět od krizí ke krizím a od válek k válkám válečnickými trpaslíky, kudlankami, trubci, komedianty, lháři, podvodníky, falešnými studenty falešných práv a škol prodavačů titulů kteří sedí všude kolem nás, vyplácejí si násobky imaginární průměrné'mzdy opravdu pracujících lidí a smějí se nám se svými začerněnými smlouvami. Lidé se musí spojit, mluvit spolu, chodit k volbám, vybírat nejlepší lidí které znáte, začít uklízet od obcí, starostů. Blíží se volby do eu, přijďte všichni říct mafii adost ! Více u článku Téměř dvě třetiny Čechů míní že vláda(dezinformátorů a lhařů) nedostatečně bojuje s dezinformacemi8-))). Je to pravda, chapadla mafie spolu bojují o to kdo je AlCapone a cappo de tutti. Mafie hiedlerovců nás chce nejen vysávat ale ovládnout svět viz citát mužíka s pseudonymem rotschild 1763:Ti kteří chápou systém budou tak zainteresováni na vlastním zisku nebo závislí na prospěchu který systém přináší že z jejich řad nikdy opozice nevzejde. Masa lidí neschopná to mentálně pochopit bude však své břímě nést bez reptání. Možná že ani nebude tušit že celý systém je nepřátelský jejich vlastním zájmům... až budeme kontrolovat vaše peníze tak si volte koho chcete...-euro, kryplomēny, digitální peníze, konec hotovosti, bodování jako v Číně, autíčka na baterky, vše směřuje k tomuto cíli zelenismus, migrantismus, globalismus, dotace, euhujerismus, kovidismus, duhysmus, neZiskovky kterých je asi 130 000 včetně fialové barmských žen. Více čtěte pod články Téměř dvě třetiny Čechů míní... a svobodny-svet.cz : Má práce v Kauflandu bylo okrádat dodavatele (naše). Prof John J Mearsheimer universityChicago naYT Matěj Gottwald čtitulky, generál Hynek Blaško Trampoty EU, článek První výročí vzniku války na Ukrajině, gen Petr Pelz na Inovace Republiky o návratu do minulého století, projev Alice Wedel Afd na yt Roman Kirsch čtitulky, Minúta pravdy Milana Uhríka, hodnocení Anděly Sara Wagenknecht, exposlanec Jan Keller, exministr Vlastimil Tlustý na XTV atd.

Pondělí, 10. července 2023, 10:44Odpovědět

Policie zná totožnost druhého muže podezřelého z napadení policisty na demonstraci  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.