Počasí dnes24 °C, zítra20 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Namol opilý muž střílel na ulici z pistole. Nadýchal skoro čtyři promile

Pražští městští policisté vyjížděli v neděli před půl čtvrtou odpolední do ulice Františka Kadlece v Praze 8, kde se podle oznámení na tísňovou linku pohyboval muž, který chodil ulicí a střílel kolem sebe z pistole. Strážníci na místo přijeli, zjistili, že zbraní je pistole plynová a že střelec je namol opilý. Nadýchal téměř čtyři promile a skončil na záchytce.

„V ulici Františka Kadlece se pohybuje opilý muž, který střílí z pistole. Mezi střelbou si ji schovává za kraťasy a tričko,“ znělo podle mluvčí strážníků Ireny Seifertové oznámění na tísňovou linku.

Hlídka strážníků, která na místo přijela, muže odpovídajícího popisu uviděla, jak se potácí mezi auty. „Jakmile muž hlídku zaregistroval, otočil se k ní bokem, sáhl pod triko a začal vytahovat zbraň. Až na druhou výzvu pod pohrůžkou namířené služební pistole ji upustil na zem. Strážníci ho pak svedli na zem a nasadili mu pouta,“ popsala Seifertová na facebookové stránce pražských strážníků. S ověřením totožnosti střelce strážníkům pomohla sousedka a hlídka strážníků ještě před příjezdem státní policie zajistila místo činu a nábojnice.

Třicetiletý střelec byl namol opilý. „Strážníkům nadýchal 3,7 promile. Policisté pak rozhodli o jeho převozu strážníky na záchytku, kde si ho po vystřízlivění převzali k dalším opatřením,“ popsala Seifertová.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky střelba, pistole, alkohol, opilý muž, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Namol opilý muž střílel na ulici z pistole. Nadýchal skoro čtyři promile  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.