Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Dezinformátorka Lisková vyzvala k denacifikaci Česka. Kriminalisté zahájili úkony trestního řízení

Dezinformátorka, bývalá politička a aktivistka Nela Lisková v neděli zveřejnila na svém twitterovém účtu příspěvek, ve kterém byla fotografie ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského doprovozená kritikou Zelenského i jeho podporovatelů a výzvou k denacifikaci České republiky. Policie dnes informovala o tom, že kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod.

„Deukrajinizace a denacifikace ČR, to bude náš úkol!“

Dezinformátorka, bývalá politička a aktivistka Nela Lisková v neděli zveřejnila na svém twitterovém účtu příspěvek, ve kterém byla fotografie ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského doprovozená textem kritizujícím právě Zelenského i jeho podporovatele.

„Doufám, že každý, kdo podporuje tuto nacistickou zrůdu a jeho stoupence, ponese plnou zodpovědnost. Deukrajinizace a denacifikace ČR, to bude náš úkol!“ napsala k fotce prezidenta Ukrajiny Nela Lisková.

Případ řeší kriminalisté z odboru extremismu a terorismu

Policie dnes na svém twitterovém účtu zveřejnila screenshot tweetu Liskové a napsala k ní informaci o tom, že kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení. „Kriminalisté z odboru extremismu a terorismu pražské policie v této souvislosti zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod,“ píše se na twitteru policie.

Sama Lisková má pocit, že se k Zelenskému, kterého označila za masového vraha, sice vyjádřila, ale nikoli formou výzvy. „Mám právo na svůj vlastní politický názor a narozdíl od většiny, jsem od roku 2016 v Donbasu částečně žila, díky spolupráci s vládou Doněcké lidové republiky. Já realitu války a fakta znám a odmítám propagandu stávající vlády stejně, jako veškeré zločiny, kterých se na občanech ČR dopouštějí,“ napsala na svém facebookovém profilu Lisková, která se označuje za zastupitelku mezinárodně neuznané Doněcké lidové republiky.

Aktivitám Liskové se dlouhodobě věnuje server Manipulátoři.cz, který vyvrací její hoaxy.

Hodnocení článku je 28 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto archiv Nely Liskové, koláž Drbny

Štítky dezinformace, Nela Lisková, denacifikace, policie, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Proto se to snažím pojmenovat od udání a ukřižování Ježíše a osvobození vraha a lupiče barabase kdy Pilát nabízel že mohou osvobodit jednoho z odsouzených a mafie osvobodila vraha a lupiče. Tak jednají dodnes, z vraždy človeka si udělali živobytí, kšeft, turistickou atrakci s prodejem suvenýrů. Lidé přestali poklekat a posílat těm kazatelům svoje děti tak po komuně, marxleninismu, fašismu mají novou totalitu zelenismus, migrantismus, globalismus, dotace, euhujerismus, kovidismus, duhysmus a jejich lgbtqzž kazatelé se chystají do školek, muž se prohlásí ženou a plave proti nim o medaile. Mává na nás na šatně přirozením, stěžují si a mafie převlečených soudruhů soukmenovců dělá jakoby nic. Knihy Polojasno, Ukradená revoluce, Cibulkovy Seznamy agentů StB, seriál Devadesátky včetně dokumentu, Příběh Kmotra-agentStB Mrázek z Kolínska jako Rakušan, Šmejdi, Gangster ka, Sametoví vrazi, Ivánku kamaráde můžeš mluvit, Někdo to rád horké, Kmotr, Sicilský klan, Obchodník se smrtí, Soukromá válka pana Wilsona, Vicepresident, My Lai, Četa, Forest Gump o Vietnamu, Už je zase tady'o nesmrtelnosti'té lichvamafie která vede svět od krizí ke krizím a od válek k válkám válečnickými trpaslíky, kudlankami, trubci, komedianty, žvanily, lháři, podvodníky, falešnými studenty falešných práv a škol prodavačů titulů překupníků kteří sedí všude kolem nás, vyplácejí si násobky imaginární průměrné'mzdy opravdu pracujících lidí a smějí se nám se svými začerněnými smlouvami. Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie, Nájem zvedej, Pánubohu do oken, Nightwork Píseň pro Pražáky, Sexuální násilí, Sami, Iluze o lůze, LupoAnettaTahači, ABJ, virtuálky, Pánové nahoře, Zdálky zblízka, Maškarní ples, Markéta, Mávátka, Krajina po bitvě, Sprcha, Dežo, Revoluční, Vtom roce pitomém, Dny zrady, Noc rozhodnutí, Hlava22, Schindlerův seznam, Smrt krásných srnců, Musíme si pomáhat, Wintonovy děti, Rozrušená země, Toman, Ucho, Vážení přátelé ano, Bony a klid, Báječná léta pod psa, Pupendo, Kolja, Akumulátor1,2. Jsou prázdniny, když si lidé pustí a přečtou pochopí proč se dnes brodíme bahnem. Minúta pravdy Milana Uhríka, projev Alice Wedel Afd na yt Roman Kirsch čtitulky s ukázkou začerněných smluv Ursuly, generál Hynek Blaško Trampoty EU a článek První výročí vzniku války na Ukrajině, gen Petr Pelz na Inovace Republiky o návratu do minulého století, o Anděle Sara Wagenknecht, Prof John J Mearsheimer university Chicago na YT Matěj Gottwald čtitulky. O nás na ytU rádiu Martina Kociánová o nové totalitě, viru, vládních dezinformátorech, omezování svobody slova. Zase na místě kde se kvůli tomu upálil Jan Palach, Jan Zajíc a další viz vikina vrhají zakuklenci na Čechy pod cizí východní vlajkou. Soudruzi soukmenovci se nemění, jen převlékají kabáty a uniformy.

Neděle, 2. července 2023, 00:23Odpovědět

Drak Drakonusdrak

Libore, můj názor je , že ten kdo nacizmus podporuje a nebo toleruje je vinnen stejně jako ty které podporuje. A co si budeme nalhávat, spousta těchto lidí se pěkně odkopala, protože se naci a faši začíná dost slušně projevovat v celé Evropě ( bohužel). To že mezinárodní mafie to také podporuje na tom nic nemění. Jinak stále je to, že tohle je potírání jiného názoru, mnamísto přesvědčování, a co si dále budeme povídat, stačí se podívat na podání trestního oznámení na P.Novotného a jak to dopadlo, toto je přesně opačný případ a dám ruku do ohně za to, že už je odsouzena teď.

Sobota, 1. července 2023, 23:30Odpovědět

Libor Burian

Draku, nemluvíme o naci ale o mafii která je,,mezinárodní"a hájí pouze své zájmy okrádání pracujicich a hromadění jejich peněz na svých účtech. Jejich sprostotu a drzost předvádí jan stefan. K problematice a důvodům dnešního bahna viz moje odstavce níže a dobrá je nová upoutávka na Inovace Republiky s JUDr Miroslav Kříženecký o Mrázkovu archivu a učitelských amatérech v naší dnešní politice.

Sobota, 1. července 2023, 16:34Odpovědět

Jan Stefan

Náckovská zrůda Lisková zvrací lejna,kedlubna taktéž plná exkrementu. Pár let natvrdo s ostrahou by jí velmi prospělo. Odporná kreatura,která se ani neměla narodit.

Pátek, 30. června 2023, 16:38Odpovědět

Drak Drakonusdrak

No jestli ji za tohle budou soudit, tak jenom potvrdí že tu náckové jsou a hájí se jejich práva, a jejich svoboda projevu.Opět nějaký proces pro jiný názor. Takže to tu začíná být "Drž hubu a krok a budeš ok, jinak ti zavaříme"

Pátek, 30. června 2023, 14:49Odpovědět

Libor Burian

Slyším píseň Zas se háže kamením. Sloužíte kmotrům nebo chcete-li peklu, a kmotr si ke kmotřencům přijde pro službičku. Třeba dobře zamířit a zastřelit ukrajinskou investigativní novinářku za kamerou. Budete s tím žit ?

Sobota, 17. června 2023, 05:21Odpovědět

Jan Stefan

Zřejmě jsi před zrcadlem po perlách uklouzl a výsledek vidíme. A co v zrcadle vidíš: Jak jsem starej,tak jsem ......!

Pátek, 16. června 2023, 23:01Odpovědět

Libor Burian

Protože nepisete nic tak je to jedno, před zrcadlo a pustit píseň Záviš: Jsem starý... Víc by bylo házení perel.

Pátek, 16. června 2023, 22:17Odpovědět

Jan Stefan

Buriane,nějak jsi v těch sáhodlouhých žvástech pozapomněl na Burešovic mafii,to bychom si teprve pošmákli. Ty budeš zřejmě placený pohůnek toho gaunera a příště ty bláboly zkrať,ať nejsi za hlupáka,ale vlastně už se stalo.

Pátek, 16. června 2023, 15:05Odpovědět

Libor Burian

Pro stefany a další podobné, je dobře že tady píší a svou sprostotou o sobě vypovídají. Abychom nezapomínali že tady jsou, vždy připraveni plivnout a na viz Pokáč Sexuální násilí.. A vidíme že se opravdu proti mafii musí spojit všichni lidé, ženy, pamětníci, mladí, aktivisté, ekologové, vědci, staří rockeři vzpomenout na heslo Make Love not war. Je třeba o nich mluvit a tuto mafii nevolit. Na tyto se hodí Karel Kryl Demokracie, Za prachy, SMEČKA, Nohavica Strach. Mají Strach že je lidé prokouknou a že zjistí že jejich Smečka není zdaleka tak velká, jenom hodně štěká. A protože pětihlavá chcipající bílá kobyla stále hledá peníze u nejchudších tak připomenu písně Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie, Nájem zvedej, Sami, Iluze o lůze, LupoAnettaTahači, film Už je zase tady'o nesmrtelnosti'té lichvamafie která vede svět od krizí ke krizím a od válek k válkám prostřednictvím bílých koňů, loutek, komediantů, válečnických trpaslíků, kudlanek, trubců neschopných něco skutečně dělat pro obyvatele Země kteří sedí všude kolem nás, vyplácejí si násobky imaginární průměrné'mzdy opravdu pracujících lidí a smějí se nám se svými začerněnými smlouvami jako Ursula nebo dvořák čt, pávků, rycheckých, střížů, falešných studentů falešných práv a škol prodavačů titulů, překupníků, pašeráků, tunelářů, odkláněčů, lichvářů, vymahačů, pasáků, vexláků, lhářů, podvodníků, neZiskovkářů, neTop, ferikalouspletařka, bendovci, mrázkovci, rychtigovci, cimičtí, danuschovci, železní alcaponi luckyluciani viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, Příběh Kmotra-agentStB Mrázek z Kolínska jako Rakušan, Šmejdi, Gangster ka, Sametoví vrazí, Ivánku kamaráde můžeš mluvit, Někdo to rád horké, Kmotr, Sicilský klan, Obchodník se smrtí, Soukromá válka pana Wilsona, Vicepresident, My Lai, Četa, Forest Gump o Vietnamu, Prof John J Mearsheimer universityChicago naYtMatěj Gottwald čtitulky, generál Hynek Blaško TrampotyEU a První výročí vzniku války na Ukrajině, gen Petr Pelz na Inovace Republiky o návratu do minulého století, projev Alice Wedel Afd ytRoman Kirsch čtitulky a nyní nový rozhodčí který mafii píská fauly viz článek na novinky.cz ,,Měl jsem to říci dřív"o Vietnamu a presidentech.

Pátek, 16. června 2023, 10:26Odpovědět

Jan Stefan

Adamku,ta rusofilcka se zastává vraždění nevinných lidí včetně dětí od ruských bestií. Toť viditelné a prokazatelné skutečnosti. Kapišto,kremloide?!

Čtvrtek, 15. června 2023, 14:41Odpovědět

Pavel Adamek

Proč tolik nenávisti vůči ženě, která se zastává viditelných a prokazatelných skutečností?

Čtvrtek, 15. června 2023, 12:00Odpovědět

Libor Burian

Navrátil musíte za svým lékařem nebo zkuste dzamilu ta ordinuje dálkově.Stefan jste lgbtq,zelenista,migrantista,globalista,kovidista,jutuberista,euhujerista,zbrojař, voják,humanitární bombarďák,tunelař,odkláněč,překupník,psychiatr? Pusťte si projevy Havla z Letné Budou vám lhát nebo novoroční Tato země nevzkvétá je protkána temnými žilkami.Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie, Nájem zvedej, Pánubohu do oken, Nightwork píseň pro Pražáky, Sexuální násilí, Sami, Iluze o lůze, LupoAnettaTahači, film Už je zase tady'o nesmrtelnosti'té lichvamafie která vede svět od krizí ke krizím a od válek k válkám válečnickými trpaslíky, kudlankami, trubci neschopnými dělat pro obyvatele Země. Článek První výročí vzniku války na Ukrajině, TrampotyEU od generála Hynek Blaško, Minúta pravdy Milana Uhríka, projev Alice Wedel Afd ytRoman Kirsch čtitulky, generál Petr Pelz na Inovace Republiky o návratu do minulého století, o Anděle Sara Wagenknecht.Abj, Pánové nahoře, Zdálky zblízka, Maškarní ples, Markéta, Mávátka, Krajina po bitvě, Sprcha, Dežo, Revoluční, Vtom roce pitomém. Knihy Polojasno, Ukradená revoluce, Cibulkovy Seznamy agentůStB, seriál Devadesátky včetně dokumentu,atd níže, článek na svobodnysvetcz Náplní mé práce v Kauflandu bylo okrádat dodavatele (místní).

Středa, 14. června 2023, 04:56Odpovědět

Petr Krása

Vůbec se mi nelíbí jak až moc jsou našinci zmasírovaní mainstreamem. Stačí si pustit Al Jazzeera a budete vidět něco zcela jiného!

Středa, 14. června 2023, 02:03Odpovědět

Jan Stefan

Ta odporná kreatura patří za katr či uzavřené oddělení Bohnic.

Středa, 14. června 2023, 00:20Odpovědět

Vítězslav Navrátil

libore, léky

Úterý, 13. června 2023, 19:51Odpovědět

Libor Burian

Pro Lorenc a Navrátil. Mafie udala a nechala ukřižovatJežíše, osvobodila vraha a lupiče barabase, zneužili náboženství k ovládnutí světa ohněm a mečem, pirátství, kolonie, otrokářství, drancování zemí a vybíjení původních obyvatel, gulagy, koncentráky, nucené práce na uranu, oběšení vedení vlastní KSČ, měnová loupež.. Z vraždy človeka si udělali živobytí, kšeft, turistickou atrakci s prodejem suvenýrů. Tak jednají dodnes. Východ a západ jsou dvě strany jedné mince, východ si mafie vytvořila posláním mužíka lenina Uljanov ze západního exilu za 1 světové váky do Ruska. Více informací čtěte zde níže.

Úterý, 13. června 2023, 19:49Odpovědět

Rafael Lorenc

Tak pěkná a přitom tak...

Úterý, 13. června 2023, 19:12Odpovědět

Vítězslav Navrátil

fašisti vyzívají k denacifikaci, to je peklo.

Úterý, 13. června 2023, 18:39Odpovědět

Libor Burian

Pro Holitscher paní píše že na Ukrajině žila. Pro Beránek Sovětský svaz vytvořili marxleninyssti posláním mužíka lenina-Uljanov, herce Trockého, vlaků revolucionářů ze západního exilu do Ruska za 1 světové váky. Mužík s pseudonymem marx narozen v německu živený Engelsem žil v Londýně. Po smrti lenina jim to sebral Dzugasvili stalin'tak poslali mužíka hitlera jméno matky Hiedler, otec se jmenoval Schickelgrubr, nás jim mafie mnichovskou zradou přidala viz filmy Dny zrady, Noc rozhodnutí, Schindlerův seznam, Smrt krásných srnců, Musíme si pomáhat, Wintonovy děti, Hlava22, Okamžik záblesku, Rozrušená země, Toman, Ucho, Vážení přátelé ano, Bony a klid, Báječná léta pod psa, Pupendo, Kolja, Akumulátor1,2, seriál Devadesátky včetně dokumentu, Příběh Kmotra-agentStB Mrázek z Kolínska jako Rakušan, Šmejdi, Gangster ka, Sametoví vrazí, Ivánku kamaráde můžeš mluvit, Někdo to rád horké, Kmotr, Sicilský klan, Obchodník se smrtí, Soukromá válka pana Wilsona, Vicepresident, My Lai, Četa, Forest Gump o Vietnamu, Lidi co znám, Erin Brockovich, Vlk z Wall Street Vítejte vŘecku pane inspektore, Už je zase tady'o nesmrtelnosti'té lichvamafie která vede svět od krizí ke krizím a od válek k válkám prostřednictvím bílých koňů, loutek, komediantů, válečnických trpaslíků, kudlanek, trubců, převlečených soudruhů soukmenovců kteří po rozvratu v roce 89 převlékli kabáty a uniformy, rozdělili Československo, zhasli a rozkradli. Sedí všude kolem nás, vyplácejí si násobky imaginární průměrné'mzdy opravdu pracujících lidí a smějí se nám se svými začerněnými smlouvami jako Ursula nebo dvořák čt, pávků, rycheckých, střížů, falešných studentů falešných práv a škol prodavačů titulů, překupníků, pašeráků, tunelářů, odkláněčů, lichvářů, vymahačů, pasáků, vexláků, lhářů, neZiskovkářů. Mužík s pseudonymem rotschild 1763:Ti kteří chápou systém budou tak zainteresováni na vlastním zisku nebo závislí na prospěchu který systém přináší že z jejich řad nikdy opozice nevzejde. Masa lidí neschopná to mentálně pochopit bude však své břímě nést bez reptání. Možná že ani nebude tušit že celý systém je nepřátelský jejich vlastním zájmům...-euro, kryplomēny, digitální peníze, konec hotovosti, bodování jako v Číně, autíčka na baterky-vše směřuje k tomuto cíli. Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie, Nájem zvedej, Pánubohu do oken, Nightwork píseň pro Pražáky, Sexuální násilí, Sami, Iluze o lůze, LupoAnettaTahači, abjvirtuálky, Pánové nahoře, Zdálky zblízka, Maškarní ples, Markéta, Mávátka, Krajina po bitvě, Sprcha, Dežo, Revoluční, Vtom roce pitomém. Knihy Polojasno, Ukradená revoluce, Cibulkovy Seznamy agentů StB, vše o cestě po které jsme vtom. Planeta opic, Pošťák, Doktor divnoláska atd..

Úterý, 13. června 2023, 18:02Odpovědět

Dezinformátorka Lisková vyzvala k denacifikaci Česka. Kriminalisté zahájili úkony trestního řízení  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.