Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Žhář podpálil luxusní auto za jedenáct milionů. Sám se u toho zapálil

Pražští policisté zjistili, že Lamborghini zaparkované v Praze 9 zapálil koncem září žhář. Polil ho tekutinou a při manipulaci se zapalovačem se sám popálil. Škoda na autě je podle majitele jedenáct milionů korun.

Vůz Lamborghini Huracan majitel zaparkoval ve Freyově ulici ve Vysočanech. Ve středu 28. září před půlnocí k němu přišel neznámý muž s kanystrem v ruce a na zadní část auta lil hořlavinu.

„Při manipulaci se zapalovačem a hořlavinou muž také vzplál a není vyloučeno, že má popáleniny v obličeji a na rukou,“ zmínil na policejním webu mluvčí Jan Rybanský.

Ve Vysočanech shořelo luxusní auto za 11 milionů

Pražští hasiči zasahovali u požáru luxusního vozu značky Lamborghini ve Vysočanech. Zničen byl skoro celý automobil, škodu majitel odhadl na 11 milionů korun. Příčinu zatím hasiči neznají.

Jako počínání ale zachytily kamery a policisté teď prosí veřejnost o pomoc s nalezením žháře. „Rádi přivítáme informace i k osobě ve vašem okolí, která má čerstvé popáleniny v obličeji a na rukou. V neposlední řadě se obracíme i na samotného podezřelého, aby své nepochopitelné jednání přišel vysvětlit na jakoukoli policejní služebnu, či kontaktoval linku 158,“ vyzval Rybanský.

Muž je podle policie střední postavy, na sobě měl mikinu s kapucí, která byla pravděpodobně značky Adidas, světlé kalhoty, bílé tenisky Nike.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, požár, žhář, Lamborghini, auto, Praha, Vysočany, Adidas, Nike

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Žhář podpálil luxusní auto za jedenáct milionů. Sám se u toho zapálil  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.