Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Lupič přepadl ženu v centru Prahy. Vyhrožoval jí pistolí

Pražští policisté pátrají po útočníkovi, který přepadl ženu v centru Prahy. Ženě chtěl ukrást kabelku, když se bránila, vytáhl na ni střelnou zbraň. Hrozí mu až deset let ve vězení.

Zloděj si čtyřiadvacetiletou ženu vyhlédl před čtvrtou ráno na Maltézském náměstí na Malé Straně v druhé polovině srpna. Přistoupil k ní zezadu, snažil se jí strhnout kabelku z ramene, žena se ale bránila i ve chvíli, kdy ji muž strhl na zem.

„Agresivita útočníka vygradovala natolik, že zpoza opasku vytáhl střelnou zbraň, které se napadená zalekla a přestala se bránit. Ihned poté se muž dal na útěk a zmizel v ulicích Prahy,“ uvedl na webu policejní mluvčí Richard Hrdina.

Z kamerových záznamů pak kriminalisté zjistili lupičovu podobu, dosud ale nezjistili, o koho se jedná. S pomocí o jeho ztotožnění se proto obrací na veřejnost. Pokud ho někdo pozná nebo má informace o jeho pohybu, může volat linku 158.

Muž je silnější postavy, na sobě měl krátké černé tričko s nápisem NYC, černou kšiltovku s bílým nápisem, riflové kraťasy, batoh a sportovní boty značky Nike. Podle policie vypadá na 30 až 45 let.

„Pachateli přepadení hrozí v případě dopadení a odsouzení za trestný čin loupež až desetiletý pobyt za mřížemi,“ doplnil Hrdina. Dodal, že ženě pachatel způsobil škodu za víc než deset tisíc korun.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, přepadení, střelná zbraň, pátrání, lupič, Praha, Malá Strana, Nike

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Lupič přepadl ženu v centru Prahy. Vyhrožoval jí pistolí  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.