Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hledej zabalené dárky na pražských cyklostezkách a vyhraj bezpečné brýle se sluchátky

Advent bude na Drbně ve znamení vánoční soutěže o audiobrýle v celkové hodnotě přes 10 tisíc korun. Během prosince budeme na pražské cyklostezky pokládat zabalené dárky, ve kterých bude poukaz na audiobrýle Soundglasses 5S v hodnotě 3490 korun. Kam dárek umístíme, to se dozvíte na instagramovém profilu Pražské Drbny, takže pokud Pražskou Drbnu ještě nesledujete, je čas to napravit. A že se nehodí dělat soutěž pro cyklisty v prosinci? Právě naopak! V prosinci přece jezdí na kole jen ti největší milovníci cyklistiky!

Audiobrýle Soundglasses 5S jsou kombinace brýlí a sluchátek. Díky reproduktorům, které jsou umístěny v rámečku může cyklista, běžkař, běžec nebo třeba kajakář poslouchat muziku, ale zároveň stále slyšet okolí. To zaručuje mnohem bezpečnější sportování než s klasickými sluchátky, které člověka často naprosto izolují od okolního světa.

Jak soutěžit?

1) Sleduj Pražskou Drbnu na Instagramu.

2) Čekej, až se na profilu objeví storýčko, fotka nebo krátké video z místa, kde je umístěná červená dárková taška s logem Drbny.

3) Co nejrychleji vyraz na dané místo a najdi tašku, která bude označená logem Drbny. Kdo dřív přijde, ten dřív mele.

4) Až tašku s logem Drbny najdeš, vyfoť se s ní a fotku pošli na mail sefredaktor@prazskadrbna.cz, abychom mohli výherce kontaktovat. Ale neboj, všechny potřebné informace budou v dopise, který najdeš schovaný v tašce.

5) Pamatuj, že takový dárek potěší každého sportovce a cyklistu obzvlášť. Navíc si myslíme, že při aktuální dopravní situaci v Praze je lepší jezdit na kole i v prosinci.

Je to jednoduché. První krok je začít sledovat Instagram Pražské Drbny, tak do toho. Hodně štěstí a veselé Vánoce!

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Soundglasses 5S

Štítky soutěž, audiobrýle, brýle, sluchátka, bezpečnost, Soundglasses, Praha, Drbna.cz, cyklista, cyklostezka, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledej zabalené dárky na pražských cyklostezkách a vyhraj bezpečné brýle se sluchátky  |  Soutěže  |  Drbna  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.