Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Je váš šatník připravený na léto? Podívejte se na módní trendy letošní sezóny

PR článek

Oceňujete dobrý styl, pohodlí a naprostou svobodu pohybu? Nezapomeňte zkontrolovat, zda je váš šatník připraven na nové výzvy. Pokud ne, určitě doplňte svůj šatník výběrem módních bot ve streetwearovém nebo sportovním stylu, žabek nebo tenisek a vytvořte módní sety. Podívejte se na módní trendy letošní sezóny.

Klasika a barva roku

Elegantní minimalismus, třída a nadčasová elegance jsou slova, která definují váš styl? Dobrá zpráva: jste vždy stylová, protože klasika nikdy nevyjde z módy. Pokud si ceníte módních detailů, které se hodí k aktuální sezóně, můžete svůj outfit trochu oživit šátkem v trendy barvě nebo vyměnit černou kabelku za odvážnější, třeba v aktuálně módní barvě of Vera Peri, která byla institutem Pantone zvolena barvou roku 2022. Je nezbytností obohatit svou tužkovou sukni, vlněný kabát, kašmírový svetr nebo třeba basic tričko. Podívejte se na The North Face a vyberte si další módní kousky.

Důležité jsou i doplňky. Některé z nich už jsou vám možná dobře známé, protože spousta doplňků byla převzata z trendů minulých desetiletí, například z revolučních 60. let nebo mnohem pozdějších, plných odvážných kombinací let 2000. Co můžete od doplňků? Intenzivní barvy, jako je zelená, žlutá, růžová, červená – na jaře a v létě nás provází dopaminový styl oblékání. Silnou stránkou stylingu budou šperky a bižuterní akcenty na taškách. Když už jsme u kabelek, v tomto tématu se počítá velikost – mikro nebo maxi.

Nezapomeňte si pořídit nové šaty

Sháníte nové letní šaty a nevíte, jakou barvu zvolit v roce 2022? Seznam top barev pro letošní sezónu je opravdu dlouhý, takže si jistě najdete něco pro sebe. Jakou barvu šatů si ještě můžete vybrat? Skvělý nápad je dopřát si model v odstínu camel nebo cappuccino, zvláště pokud si ceníte tlumených odstínů. Raději se zblázníte do barev? Na jaře a v létě 2022 pak nesmí být vaše outfity kompletní bez šatů v barvě trávově zelené, candy růžové, šťavnaté oranžové a kanárkově žluté. Můžete koupit Gap na answear, kde si vyberete nejlepší módní kousky.

Skvělým nápadem je camel odstín, který skvěle funguje v každodenním i business stylingu. Šaty ve velbloudí barvě vám dávají velký prostor pro předvedení při výběru doplňků. Můžete ji zkombinovat s černou motorkářskou bundou, zlatými šperky nebo lahvově zelenou taškou. Malé černé šaty jsou přece nadčasová klasika, která je vždy módní a univerzální. Takový outfit je z nějakého důvodu považován za nezbytnost v ženském šatníku – vše, co potřebujete, jsou ty správné doplňky, které ho promění z každodenních šatů v elegantní model na večeři v exkluzivní restauraci.

Vsaďte na pohodlné sneakers

Bez některých doplňků si nelze představit ucelený šatník pro ženy a sneakers mezi ně bezesporu patří. Sportovní obuv je perfektní pro každodenní nošení, uplatní se i ve streetwearu a ležérních stylech. Sneakers jsou boty s nadčasovým charakterem. V praxi to znamená jediné – vracejí se každou sezónu a nic nenasvědčuje tomu, že by se tento trend obrátil. O to více se vyplatí investovat do solidního modelu. Tyto boty ladí s džínami i overaly https://answear.cz/k/ona/obleceni/overaly, ale nazout je můžete i k šatům či sukni.

Ohodnoť článek

Foto Freepik

Štítky trend, styl, oblečení, léto, obuv, The North Face, Gap

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Je váš šatník připravený na léto? Podívejte se na módní trendy letošní sezóny  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.