Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jak si vybrat módní pánskou koženou bundu? Jaké typy jsou aktuálně trendy?

PR článek

Pánská kožená bunda je oděv, který z módy nevychází. Naopak se do módy cyklicky vrací. Na následujících řádcích vám prozradíme, podle čeho koženou bundu vybírat a do jakých outfitů ji zakomponovat, abychom byli zkrátka neodolatelní. Čtěte a inspirujte se s námi!

Podle jakých parametrů vybírat pánskou koženou bundu?

Chceme-li si vybrat stylovou koženou pánskou bundu, neměli bychom se řídit pouze cenou. Důležitá je zejména kvalita zpracování kožené pánské bundy. Kůže by se neměla v žádném případě odírat. Také je důležité, aby měly pánské kožené bundy precizně zhotovené detaily. Zip nesmí nikde odstávat. Švy kožené bundy by měly být dokonale zarovnané. Nikde nesmí nic trčet ani překážet. V kurzu budou jednobarevné pánské kožené bundy, ale i bundy se stříbrným, zlatým či s měděným zipem. Co se týče barevného provedení, mohla by se vám líbit oříšková, mahagonová nebo pistáciová varianta. V kurzu pak bude i černá klasika. Černá kožená bunda má tu výhodu, že ji mohou pánové kombinovat s jakkoli barevným oblečením či s pestrobarevnými módními doplňky. Zvolit pak můžete i pánskou koženou bundu s praktickými kapsami. Důležitý je také správný výběr velikosti. Muži s normální nebo se štíhlou postavou by se měli podívat po slim fit střihu. Muži s nějakým tím kilem navíc ocení koženou bundu v regular fit verzi. Ke kožené bundě si nezapomeňte dokoupit i pečující prostředky. Setkat se můžete s impregnací, ale i s ochranným krémem v neutrální barvě a s čistící pěnou. Kožený materiál je velmi odolný a pokud se nejedná o imitaci kůže, je velmi pravděpodobné, že vám bunda bude sloužit celou řadu let. Proto si svou koženou bundu hýčkejte!      

K jakému oblečení mohou muži zvolit koženou bundu?

Aby byl náš outfit dokonalý, bude to chtít zvolit i stylové oblečení. Ke kožené pánské bundě se velmi hodí pohodlné džíny. Letos budou v kurzu zejména ty s vysokým pasem a se zúženou nohavicí. Slim fit kousky se hodí pro pány s normální a s vypracovanou postavou. Máte-li nějaké to kilo navíc, zvolte raději denimové kalhoty v regular fit střihu. Ke kožené bundě pak můžete vybírat i plátěné kalhoty. Dobrou volbou budou zejména minimalistické kousky v přírodních odstínech. Oříšková, hořčicová či krémová barva tak bude tou správnou volbou i pro vás. Velmi elegantně a zároveň sexy působí celočerný outfit. K vaší černé kožené bundě se tak nebojte zvolit tmavé kalhoty. Budete neodolatelní! Pod koženou bundu můžete obléci moderní pánské košile s krátkým rukávem. Díky nim se nebudete v kožené bundě potit a docílíte trendy looku.

Jaká obuv a módní doplňky se hodí ke kožené pánské bundě?

Jestli-že chceme, aby byl náš outfit vyšperkovaný do posledního detailu, bude dobré, když do něj zakomponujeme i stylové módní doplňky a trendy boty. Že nevíte, jaké to jsou? Tak to jste tu správně. K outfitu s koženou bundou se velmi hodí černé sluneční brýle. V kurzu budou zejména ty s většími skly. Vybírat pak můžete z modelů nejrůznějších geometrických tvarů. Líbit by se vám mohly např. výrazné hexagony. Blýsknete se i v retro lenonkách. Ke kožené bundě se pak hodí i stylové pánské hodinky. Má-li vaše bunda stříbrný zip, zvolte pánské hodinky se stříbrnými detaily. Váš outfit se tím vkusně sjednotí! Co se týče obuvi, bude dobré, když se budete řídit pravidlem, které říká, že světlé patří k světlému a tmavé zase k tmavému.             

Hodnocení článku je 34 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky bunda, oblečení, trend, móda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak si vybrat módní pánskou koženou bundu? Jaké typy jsou aktuálně trendy?  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.