Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Ležérní móda – jaké tenisky nosit letos na jaře?

PR článek

Jaro už je cítit ve vzduchu a s vyššími teplotami přichází i ten pravý čas na doplnění šatníku a botníku. Udělejte si radost a pořiďte si na jarní a letní sezónu tenisky podle posledních módních trendů.

Těžké zimní boty budete moct brzy uklidit do krabic a vytáhnete mnohem lehčí a vzdušnější modely, ve kterých budou vaše nohy jako v pokojíčku. I když máte bohatý teniskový arzenál připravený k okamžitému použití, bot není nikdy dost... a tenisek obzvlášť. Udělejte si radost a doplňte svoji sbírku o starou dobrou klasiku nebo o barevné výstřelky poslední módy. Nosí se všechno, co se vám líbí.

Jaké trendy budou vládnout jaru?

Jaro s sebou přináší všechno, co máme rádi: odhození těžkých vrstev, prodyšné materiály, barvy a pohodlí. A to platí i u bot. Zapomeňte na chvíli na podpatky a dopřejte svým nohám styl a komfort v podobě oblíbených plátěnek, kecek, tenisek nebo botasek. Ať už vybíráte botasky dámské, pánské nebo dětské, můžete si být jistí, že letošní kolekce uspokojí jak milovníky výstřednosti, tak i zaryté fanoušky jednoduchosti a minimalismu.

Letošní jarní sezóně vévodí pastelové barvy, které nádherně rozsvítí každý jednoduchý outfit, aniž by na vás poutaly nevítanou pozornost. Světle žlutá, fialková nebo růžová  vynikne nejlépe na jednobarevných a jednoduchých plátěných teniskách nebo na vysokých kotníčkových teniskách typu converse.

Svoje místo na módním výsluní si stále drží také bílé tenisky, ať už v klasickém, moderním nebo retro pojetí. Ještě je nemáte? Hodí se téměř ke všemu: k džínám, sukním, šatům, ale když vše správně zkombinujete, nemusíte se bát ani kostýmku nebo obleku. Pokud je vaším záměrem tzv. capsule wardrobe, tedy minimalistický šatník skládající se z kvalitních jednoduchých kousků, které mezi sebou můžete jednoduše zkombinovat, bílé kožené tenisky by vám neměly chybět.

Je pro vás samotná bílá nudná? Doplňte ji jednoduchým akcentem ve vaší oblíbené barvě. Ten se objevuje v i kolekcích nejoblíbenějších streetových značek, jako jsou Nike, Adidas nebo Vans, ale najdete je také u luxusních brandů Furla nebo Versace.

Které tenisky nejlépe doplní ležérní outfit?

Vycházky do přírody i do města si žádají pohodlný, přesto však moderní outfit. A právě ten nejlépe doplní tenisky nebo botasky. Dámské i pánské tenisky pro jarní sezónu jsou ozdobené srdíčky, nápisy nebo veselými obrázky, čímž příjemně osvěží každý model. Chybí vám podpatky? Mnohem příjemnější variantou jsou vysoké platformy u tenisek, které se nosily už minulý rok, evidentně však zůstaly v oblibě jak módních návrhářů, tak i milovníků stylového pohodlí.

A jaké jsou nejoblíbenější ležérní kombinace? Do práce zvolte džíny, basic tričko a sako, celý outfit dolaďte originálními doplňky, jako je značková kabelka nebo kvalitní dámské hodinky. Při běžných nákupech nebo procházce si dopřejte ještě větší pohodlí a k teniskám si oblečte šaty v trendy midi délce a džínovou bundu, na procházku si oblečte tepláky nebo legíny a doplňte je bláznivými teniskami v zářivých barvách, ať vás nikdo nepřehlédne.

Nejsou klasické tenisky vaším šálkem kávy? Zkuste oblíbenou verzi slip on, která je podobně univerzální a o kousek elegantnější.

Ohodnoť článek

Štítky tenisky, trend, oblečení, obuv, móda, Adidas, Nike, jaro

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ležérní móda – jaké tenisky nosit letos na jaře?  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.