Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Co je nového ve světě módy – tady jsou trendy, které musíte znát!

PR článek

Jestliže chcete jít tzv. s dobou, bude dobré, když budete mít přehled o módních trendech pro danou sezónu. Pokud nejste zrovna módní znalci, nemusíte zoufat. Na následujících řádcích si na aktuální hity ve světě módy posvítíme pěkně zblízka. Proto čtěte a nechte se inspirovat společně s námi, bude to stát za to!

Jaké oblečení bude v letošní sezóně in?

Letos budou hrát prim kalhoty s rozšířenou nohavicí a s vyšším pasem. Volit můžete plátěné kalhoty i džíny s tzv. roztrhanými koleny. Stylové a originální Tommy Hilfiger rifle nejsou výjimkou. Ostatně zmíněný výrobce nabízí zákazníkům i trendy módní doplňky a trička. Co se týče svršků, budou letos v kurzu ty s potiskem. Vsadit můžete na malé logo vaší oblíbené značky, ale i na celoplošný potisk. Vždy tak bude záležet jen na vás a na vašem jedinečném vkusu. Letos se blýsknete i v kratším crop topu nebo v tank topu s širšími ramínky. Slušet vám to bude také v cargo kalhotách s praktickými kapsami. In budou i polokošile či polo trika s úhledným límečkem a s knoflíky. Ženy si mohou letos vybírat rafinované šaty s průstřihy nebo také sukně se zvýšeným pasem v plisovaném či v trapézovém střihu. Tzv. Must-have kouskem ve vašem šatníku bude také tepláková souprava. V módě budou sportovní modely i kousky v tzv. Y2K stylu. Také oversize oblečení vede. To však bude slušet zejména ženám a mužům s vyšší postavou. Nízké dámy a muže by tento střih zbytečně opticky snižoval a rozšiřoval.

Jaká obuv a které trendy doplňky nosit v letošní sezóně?

Letos mohou ženy i muži nosit boty z pravé kůže. Kožené kousky jsou nejen vysoce módní a elegantní, ale také jsou pohodlné a v neposlední řadě i tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života dnes preferují ty největší módní světové značky. Je tak z čeho vybírat. Co se týče obuvi, bude in ta na vysoké robustní platformě. Volit můžete trendy dámské nebo pánské tenisky a sandály. Sneakers mohou mít také kotníkovou podobu. Ty pak lze sladit s šaty nebo se sukněmi. Dobrou volbou budou i legíny s vyšším pasem či džíny se zúženou nohavicí. Díky praktickému zúžení vyniknou vaše vyšší boty v celé své kráse. Zaměříme-li se na doplňky, budou hrát letos prim dámské větší kabelky ve výrazných odstínech. Takové kousky najdete např. i u značky Guess. Doplňky od věhlasné značky Guess na answear.cz si jistě zamilujete!

Jaké barvy, vzory nebo motivy budou letos v kurzu?

Letos budou hrát prim převážně přírodní a pastelové tóny barev. Hnědé, zelené i krémové oblečení, doplňky nebo boty tak budou pro letošek perfektním řešením. Vsadit však mohou ženy i muži na černou nebo na bílou klasiku. To jsou totiž barvy univerzální, které z módy nevychází. Černé i bílé kousky pak bezvadně zapadnou i do jinak pestrobarevných outfitů. V kurzu budou letos i potisky. Co se týče vzorů a motivů, pofrčí ty abstraktní a také květinové. Zvolit pak můžete i zvířecí kousky. Pokud máte rádi klasiku, můžete se zaměřit na kostky nebo na pruhy. Ty se totiž do módy opakovaně vrací a právě teď je čas na jejich oprášení. Jestliže rádi nakupujete oblečení a doplňky s dekorativními prvky, zkuste si vybírat ty třpytivé. Lehce je totiž sladíte se svými dalšími stříbrnými nebo se zlatými šperky. Může se jednat o smart hodinky v digitálním provedení nebo o trendy náušnice a prsteny.

Ohodnoť článek

Štítky trend, móda, oblečení, obuv, Tommy Hilfiger, krása, styl, Guess, džíny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak se obléknout a co si vzít do posilovny?

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.