Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Klasické tenisky - Skutečný must have v pánském šatníku

PR článek

Jestliže hledáte jeden model obuvi, který by neměl chybět ve vašem šatníku, jsou jím určitě pánské tenisky. Ty mohou mít mnoho podob. Na následujících řádcích si tedy povíme, podle jakých kritérií je letos vybírat a také to, jaký design tenisek bude letos trendy. Proto čtěte a nechte se inspirovat s námi!

Proč do svého šatníku zařadit pánské tenisky?

Pánské tenisky jsou stálice, která z módy nevychází. Oblíbené tenisky pánské se hodí pro muže všech věkových kategorií. Jejich výhodou je i to, že je mohou pánové zařadit do sportovních, ležérních i do elegantně laděných outfitů. Na trhu jsou mužům k mání vysoké i nízké modely klasických tenisek. Letos jsou v módě tzv. retro tenisky. Ty mají původní vzhled, ale jejich stavba se od původních modelů tenisek značně změnila. Inovativní prvky tedy můžeme pozorovat zejména při jejich nošení. Pánské klasické tenisky jsou v dnešní době velmi dobře odpružené a správně tak tlumí dopady chodidel při kontaktu se zemí. Dále jsou tenisky pro muže dnešní doby i perfektně prodyšné. Na stylové tenisky pro muže se mohou pánové podívat i do kamenných prodejen CCC. Zde s výběrem módních modelů nešlápnete vedle.

Zdroj: ccc.eu/cz

Jaký design pánských tenisek bude pro letošek ten nej?

V letošní sezóně se můžete zaměřit na pánské tenisky z pravé kůže. Ty mají mnoho předností. Jsou velmi pohodlné a výborně kopírují specifickou klenbu jejich nositele. Kousky z pravé kůže se totiž po krátkém času nošení dokonale přizpůsobí vašemu chodidlu. Na kožené i na plátěné pánské tenisky předních světových značek se můžete mrknout i na e-shop CCC. Tady si trendy model vybere i ten nejnáročnější z vás. Co se týče barev, budou letos in přírodní i pastelové odstíny barev. Modré, zelené i krémové pánské tenisky tak budou letos dobrou volbou. Volit pak můžete i černou nebo bílou klasiku. To jsou barvy univerzální, které k teniskám od pradávna patří. Pánské tenisky na sobě mohou mít i potisk. In budou také modely s lesklými detaily. Ty pak mohou pánové lehce sladit i se svými stříbrnými nebo se zlatými šperky, jako jsou hodinky či prsteny.

Zdroj: ccc.eu/cz

S čím letos kombinovat pánské tenisky, abychom docílili trendy outfitu?

Letos mohou muži zakomponovat pánské tenisky do ležérních, sportovních i do elegantních outfitů. Vždy záleží zejména na tom, který model pánských tenisek zvolíte. Na různé typy tenisek pro pány se můžete kouknout i do prodejen CCC. V letošní sezóně můžete nosit pánské kotníkové tenisky se sportovními legíny nebo s teplákovou soupravou. Dále se nízké modely tenisek perfektně hodí k džínům s mírně rozšířenou nohavicí a s tzv. roztrhanými koleny. Sportovní vzhled vytvoříte i za pomoci pánských tenisek a trička s potiskem. Také cargo kalhoty jsou k pánským teniskám jako stvořené. Muži mohou pánské tenisky kombinovat i s šortkami s vyšším pasem. Zapomínat bychom neměli ani na módní doplňky. K pánským teniskám lze letos nosit taška přes rameno v kožené verzi i kožený sportovní batoh. Outfit s teniskami vždy skvěle doplní klasická baseballová čepice nebo truckerka. Výborným řešením budou i tank topy s širšími ramínky.

Ohodnoť článek

Štítky tenisky, trend, vzhled, oblečení, móda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Klasické tenisky - Skutečný must have v pánském šatníku  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.