Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jak na přitažlivou brožuru nebo produktový katalog?

PR článek

Hledáte způsob, jak zaujmout zákazníky už na první pohled? Vytvoření atraktivní brožury může být jednoznačným klíčem k úspěchu. Přinášíme vám užitečné tipy, jak si vybrat správnou vazbu, obsah i design pro vaši brožuru. A nezapomínejme ani na výběr správné tiskárny!

Základ úspěchu aneb není vazba, jako vazba

Pro jednoduché materiály, jako jsou ceníky nebo návody, jsou ideální sešívané brožury bez obálky - jedná se o vazbu V1 s 8 až 64 stranami. Mají jednoduchou strukturu a jsou velmi ekonomické. Firemní katalogy nebo časopisy naopak vyniknou v sešívané brožuře s obálkou, která dodává na profesionalitě a je spojena sponkami ve hřbetu. Pro robustní a odolnější materiály, jako jsou knihy nebo rozsáhlé katalogy, je nejlepší volbou knižní vazba V2 s PUR lepením.

Volte kratší obsah, ale ne na úkor kvality

Při tvorbě obsahu tištěné brožury či firemního katalogu myslete na to, že zákazníci často nemají moc času. Text by měl být proto stručný, výstižný a jasný.

Vyhněte se dlouhým odstavcům a raději použijte krátké věty a odrážky. Klíčové informace zvýrazněte tučným písmem nebo kurzívou a nezapomeňte přidat odkazy na další zdroje informací, jako jsou webové stránky nebo sociální sítě.

Grafika: Méně může znamenat více

Úspěch brožury závisí i na samotné grafice a vizuálu. Sázka na jednoduchost se často vyplácí. Vyhněte se příliš ozdobným fontům a vsaďte na čistý a přehledný design. Přesto se snažte, aby byla vaše brožura originální a zapamatovatelná. Při výběru obálky zvažte mezi matnou a lesklou variantou - každá má své pro a proti!

Matná obálka má tu výhodu, že nedochází k odleskům a nezůstávají na ní otisky prstů, zatímco lesklá obálka je odolnější a barvy na ní vypadají lépe. Jestliže si nejste jisti, který typ obálky zvolit, neváhejte se obrátit na tiskárnu a požádat o vzorník materiálů.

Rychlý a kvalitní tisk s Point4me

Nezapomínejte na samotný tisk - nejdůležitější bod celé přípravy brožury. Pokud hledáte tiskárnu, která vám brožury vytiskne rychle, za dobrou cenu a ve vysoké kvalitě, vyzkoušejte tiskárnu Point4me.

S jejich online konfigurátorem si navíc můžete jednoduše spočítat cenu vaší objednávky a přehledně si navolit, jak bude vaše brožura vypadat, z jakého bude papíru a jaký bude mít formát. A pokud si nebudete vědět rady, s rozhodováním vám rádi poradí.

Ohodnoť článek

Štítky katalog, materiál

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak na přitažlivou brožuru nebo produktový katalog?  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.