Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Organizace Clash of the Stars bije na poplach a posiluje ochranku. Do akce se chystá Psychopat Bejr

PR článek

První letošní turnaj organizace Clash of the Stars je tady. Celebrity, influenceři a umělci tentokrát rozjedou své bomby ve Sportovní hale Fortuna v Praze – Holešovicích, kde bude zápasům přihlížet okolo 10 000 diváků. Jaké známé tváře se v kleci představí?

Největším tahákem Clash of the Stars 7 je boxerský souboj Bejra se Soukupem

Poslední lednová sobota bude patřit turnaji Clash of the Stars 7. Organizace se poprvé stěhuje do větší haly a nabídku na zápas přijalo několik známých postav showbyznysu i online světa. Historicky první odveta, zápas v sumo, premiéra Václava „Baby Jagy“ Mikuláška či vyhrocený duel mezi Psychopatem Bejrem a Jaromírem Soukupem a mnoho dalšího. Fanoušci se mají 27. ledna rozhodně na co těšit!

V reakci na rostoucí popularitu a sledovanost se turnaj Clash of the Stars 7 poprvé koná ve Sportovní hale Fortuna na Praze 7. Vstupenky přímo na místo už k dispozici nejsou, neboť se kapacita vyprodala znovu během pár dní. Stejně jako předchozí galavečery, také tato akce přitahuje dlouho dopředu velkou pozornost.

Na turnaji se podruhé pod organizací Clash of the Stars představí Aleš Psychopat Bejr, který si to v boxu rozdá s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem. Soukup sice v minulosti box aktivně provozoval a posbíral 25 výher, jeho soupeři ale ve většině případů neměli valnou úroveň. S čím na majitele TV Barrandov vyrukuje Aleš Bejr, je ale také velkou neznámou, jelikož na rozdíl od Soukupa „Psychopat“ záběry ze své přípravy nezveřejňuje.

Technicky by na tom měl být lépe Jaromír Soukup, silově naopak bude mít navrch Aleš Bejr. Boxerský zápas je vypsán na 3x3 min., a právě tento souboj vévodí celému programu v pořadí sedmého turnaje.

Aleš Bejr je zřejmě nejproblémovějším účastníkem Clash of the Stars. Jakoukoliv vyhrocenou situaci řeší fyzickým útokem a osobní sporty má také s promotérem Tomášem Le Sym i moderátorem Jakubem Jírou.

Jaromír Soukup už dopředu avizoval, že půjde o jeho první a zároveň poslední vystoupení v Clash of the Stars. Známá postava mediálního prostředí přijala ve svých 54 letech velkou výzvu, zároveň ale zůstává nohama na zemi a svého soupeře rozhodně nepodceňuje. Vzhledem k jeho širokému záběru se dá čekat, že jeho zápas přitáhne k obrazovkám nové diváky.

Babu Jagu v prvním zápase pod Clash of the Stars prověří Žralok Patrik

Po vyhazovu z organizace Oktagon se v Clash of the Stars premiérově představí profesionální bojovník Václav „Baba Jaga“ Mikulášek. Jeho soupeřem bude sebevědomý Patrik „Žralok Hübner, který v posledním zápase senzačně knockoutoval Rendyse Blahovského.

Historicky první odvetu obstará nenáviděný Tadeáš „Gangstaboy“ Veselý a influencer Fayne. V prvním měření sil zvítězil Fayne TKO v prvním kole, Veselého ovšem limitovala bolavá záda, a tak se tato odveta jednoznačně nabízela. Nutno dodat, že i teď je to mezi nimi hodně osobní, a tak se dá v kleci očekávat čirá nenávist a velká míra agrese.

Na Clash of the Stars 7 bude k vidění i japonský národní sport sumo. V něm si to rozdají těžkotonážníci Gappa a Diego Kotlár. Ti se budou jeden druhého snažit vytlačit z provizorního kruhu a posbírat 5 vítězných bodů. Kromě tradičních sázek na vítěze Fortuna vypsala kurz na to, že jeden ze zápasníků vypadne během zápolení z klece. Pravdou je, že u takto robustních postav jeden nikdy neví.

Svoje bojové umění hodlá předvést také přítelkyně promotéra Tomáše Le Syho, Denisa Ryndová, nebo veterán organizace, Kluk s kamením. Řada fanoušků je jistě těší i na souboj dvou pornohereček, ve kterém proti sobě postaví Lady Dee a Nikola Lauberová (více o tomto zápase najdete zde: https://www.fightlive.sk/rubriky/mma/clash-of-the-stars-7-lady-dee-vs-nikol-lauberova-analyza-a-kurzy_1707.html).

Dohromady se fanoušci mohou těšit na 14 zápasů, tradičně zajímavou doprovodnou show i celou řadu překvapení.

Ohodnoť článek

Štítky Clash of the Stars, Jaromír Soukup, Fortuna Game, klec, Praha, Sportovní hala Fortuna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Organizace Clash of the Stars bije na poplach a posiluje ochranku. Do akce se chystá Psychopat Bejr  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.