Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jaké je tajemství přirozené krásy? Zde najdete odpověď

PR článek

Přirozená krása je jako víno. Čím je žena zralejší, tím je půvabnější. V dnešním uspěchaném světě hledáme rychlé a efektivní způsoby, jak dosáhnout krásy a mnohé z nich jsou přehnané - v podobě silného make-upu, zákroků či plastické chirurgie. Není to přitom třeba! Dáme vám tip na ingredienci, která vám pomůže trpělivě vybudovat si přirozeně krásnou pokožku, vlasy i nehty.

Jedním z tajemství mladistvé pokožky a zářivějších vlasů je totiž kolagen – stavební bílkovina s úkolem zachovávat pružnost našich tkání. Víte, že tvoří až téměř 80% hmoty naší pokožky? Proto kolagen napomáhá hydrataci pokožky, zvyšuje její elasticitu a pomáhá bojovat proti vráskám.

Máme ho sice v těle od narození, ale postupně se stoupajícím věkem si jej už tělo nevyrábí v dostatečném množství – i proto se objevují první příznaky stárnutí organismu, jako jsou vrásky, ochablá pleť, slabší vlasy a nehty. O tom, že existuje řešení, jste už zřejmě slyšeli. Je to kolagen ve formě výživového doplňku, který se vyrábí z živočišných zdrojů. Ale funguje to? A pokud ano, který je nejlepší? Jaký je rozdíl mezi mořským a hovězím kolagenem? Co všechno může obsahovat, aby účinkoval?

Kvalitní kolagen skutečně může podpořit vaši přirozenou krásu, abyste zpomalily nástup příznaků stárnutí tak, jak to jen půjde, a cítili se déle fit. Samozřejmě, samotný kolagen nestačí, je třeba držet se zdravého životního stylu bez neřestí, které mohou váš vlastní kolagen ničit. Radí odbornice na dermatologii z kliniky Medoderm, MUDr. Jana Molčanová: „Z hlediska estetické dermatologie je kolagen důležitý pro zachování pevné a pružné pokožky, zdravých nehtů a vlasů. Během letní sezóny doporučuji užívání vitaminů C, E a resveratrolu, které brání poškození kůže slunečním zářením a dokáží reparovat škody jím způsobené. Jelikož sluneční záření způsobuje výrazně rychlejší stárnutí pokožky, je užívání kolagenu vhodným způsobem jak mu zabránit.

Ale hledáte-li výživový doplněk s kolagenem, důkladně si prověřte způsob jeho výroby. Značka by měla prozradit, z čeho ho získává a jak jej štěpí. Kolagen z vedlejších produktů ryb nebo dobytka je totiž nutno štěpit na maličké peptidy. Jen tak může být bioaktivní, tedy se schopností proniknout do krevního oběhu.

Po doplňcích, které neuvádějí, zda a za jakých podmínek kolagen štěpí, tak raději nesahejte. Naopak kvalitním doplňkem je například česká značka Inca Collagen, která je transparentní v informování o výrobě. Nabízí prémiový kolagen z mořských ryb, který štěpí enzymaticky, tedy bez tepelných zásahů.

To zaručuje jeho biologickou aktivitu. Pozor si dávejte i na složení. Kolagenové peptidy jsou poměrně citlivé a mají-li se dobře vstřebávat, je lepší, pokud je přitom neprovázejí žádné příměsi. Takže kolagen s příchutí nebo konzervanty odložte, doporučujeme vybírat ten 100% čistý. Chcete přece za své peníze účinky, ne jen chutný nápoj, že?

A aby takový kolagen mohl být opravdu naprosto čistý a bez konzervantů, musí být ve formě prášku. Prášek totiž nepodléhá kažení. V případě Inca Collagen se o trvanlivost nemusíte obávat i proto, že je balen jednotlivě v sáčcích po denních dávkách. Užívání je jednoduché, stačí si každý den nasypat sáček kolagenu do sklenice, zalít čistou studenou vodou a zamíchat. Drink, který při dlouhodobém užívání podpoří nejen vaši pokožku a s ní vlasy či nehty, ale také chrupavky, kosti či tkáně. Zkrátka lektvar na to, abyste se cítili dobře i se stoupajícím věkem, skutečně existuje!

„​​​​​​​Rozhodně se mi zlepšila po kolagenu pleť a nehty. Je to dobrý pomocník i při bolestech kloubů.“ Mirka Hodanová

„Když jsem zkoušela kolagen, moc jsem tomu nevěřila – o to větší překvapení bylo, že nehty byly již po měsíci výrazně pevnější a přestaly se lámat. Viditelně se zlepšil i stav akné. Pleť působí svěže a hydratovaně, i když ji přípravky proti pupínkům často vysušuji. S čistým svědomím tedy můžu říct, že Inca Collagen vážně funguje.“ Monika Brešťanská.

Rozhodněte se pro tříměsíční kolagenovou kúru Inca Collagen. Během této doby se zaměřte nejen na každodenní užívání kolagenových doplňků, ale také vnější péči o pokožku. Nechte svoji přirozenou krásu zářit s pomocí kolagenu a uvidíte, jak se váš život mění v pestrý příběh krásy a elegance.

Ohodnoť článek

Štítky krása, pokožka, nehty, stárnutí, tkáň, YouTube

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaké je tajemství přirozené krásy? Zde najdete odpověď  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.