Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Praktické skládací postele: ideální řešení pro hosty

PR článek

Zařízení ložnice pro hosty nebo dokonce přítomnost dalšího prostoru na spaní v obývacím pokoji posune společenský a rodinný život na vyšší úroveň.

V některých případech se vyplatí projevit zájem o pohodlí svých blízkých a nabídnout jim pohodlné místo k pobytu bez ohledu na prostorové omezení. Skládací postel, rozkládací pohovka nebo rozkládací gauč - jak vybavit ložnici pro hosty?

Kolik musíte utratit za ložnici pro hosty?

S dnešním vývojem v oblasti nábytkářského průmyslu je možné vytvořit mimořádně pohodlný prostor pro spaní prakticky v každém bytě. Lze ji uspořádat bez velkých nákladů, bez ohledu na dostupný prostor nebo styl interiéru. Najdete zde mnoho praktických tipů a neokázalých nápadů, kterými se můžete inspirovat. 

Omezením je samozřejmě malý prostor a někdy i skromný fond. Přesuňme se tedy do prostoru úsporných řešení, abychom mohli vytvořit útulné ubytování pro tety a strýce, přátele ze zahraničí nebo kamarády dětí ze školy, aniž bychom nadměrně zatížili domácí rozpočet. 

Rozkládací pohovka pro hosty - výhodná nabídka z akce

Mezi prodejní hity patří možnost uspořádat další místo na spaní pro hosty v podobě rozkládací pohovky, na kterou se vejdou dva dospělí. Je to kompaktní kus nábytku s univerzálním charakterem. Minimalistický design dokonale zapadá do současných trendů interiérového designu. V prostoru pro spaní hostů bude nejlepší zvolit jednoduchost a nenápadnou eleganci, abyste uspokojili vkus různých generací. 

Rozkládací pohovka je dokonalým doplňkem do obývacího pokoje, dobře se hodí i do domácí kanceláře a do místnosti, kterou obývají teenageři. Pokud hledáte způsob, jak vytvořit cenově dostupný pokoj pro hosty, je to příležitost, kterou nesmíte propásnout! 

Skládací postel s regálem do malého bytu 

Velmi oblíbené jsou v obchodech s nábytkem skládací postele, které se denně podobají nástěnné skříňce nebo šatní skříni. V noci se však promění v pohodlnou manželskou postel s rámovou matrací. Je to opravdu skvělý nápad pro další spaní v garsonce nebo malém bytě! Přes den tato skládací postel s vestavěným nábytkem zabírá tolik místa jako šatní skříň, zatímco v noci se promění v pohodlnou ložnici a knihovnu s praktickými policemi. Výhody tohoto řešení jsou:

  • Optimální využití prostoru v malém bytě;
  • Kompaktní rozměry a estetický design;
  • Pohodlné místo na spaní pro dvě osoby; 
  • Další police na knihy a příslušenství. 

Stojí za to věnovat pozornost kolekci kompaktního nábytku, který bude ideální pro garsonku nebo malý byt. Jednotlivé nábytkové moduly se perfektně hodí i do bytu patřícího ke starší zástavbě, např. městského činžovního domu, a maximálně využívají prostor.

Výsuvné lůžko s dvoudílnou matrací

Kovová výsuvná postel nabízí díky své chytré konstrukci několik možností nastavení. Především přes den působí jako pohovka s originálním průmyslovým designem. Tento model s dvoudílnou matrací lze použít k vytvoření nejen pohodlné ložnice pro hosty, ale také další pohovky v pokoji pro hosty, pracovně nebo obývacím pokoji. Tento typ nábytku se líbí i teenagerům, takže je to možnost vybavení pokoje pro teenagery s dalším místem na spaní v případě potřeby. 

Výsuvná postel s prodloužením 

Dalším návrhem na dodatečné místo na spaní je dvoupatrová postel s výsuvnou přistýlkou. Taková multifunkční postel bývá vybavena prostornými zásuvkami a rámem. V dětském pokoji jistě dobře poslouží varianta postele se dvěma úrovněmi spaní. Ve školním věku je přenocování u varianta nebo kamarádky docela lákadlo a s tímto modelem postele to budete moci bez problémů dovolit i dceři nebo synovi. 

Zařízení ložnice pro hosty s úsporným rozpočtem je možné. Existuje mnoho zajímavých řešení s multifunkčním nábytkem. Zejména proto, že obchody s nábytkem často pořádají akce a posezónní výprodeje, kde můžete najít jedinečné nabídky!

Ohodnoť článek

Štítky postel, nábytek, ložnice, design, matrace, obývací pokoj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Praktické skládací postele: ideální řešení pro hosty  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.