Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Must have: klasické pánské košile – nejlepší téměř ke každému outfitu

PR článek

Pokud hledáte stylový kousek oblečení na letošní sezónu, vsaďte na pánskou klasickou košili. Jestliže nevíte, podle jakých kritérií ji vybírat, nezoufejte! My vám to na následujících řádcích rádi prozradíme. Čtěte a pojďte se inspirovat společně s námi.

Podle jakých kritérií můžeme vybírat pánskou košili?

Pánskou košili můžeme vybírat na základě mnoha kritérií. Jedno je však jisté. Jedná se o tzv. must have kousek, který by vám rozhodně neměl chybět ve vašem moderním šatníku. Pánské košile mají totiž tu výhodu, že je můžete lehce zakomponovat do elegantních i do volnočasových outfitů. Volit k nim můžete rifle, ale také plátěné kalhoty nebo dokonce šortky. A podle čeho košili pro muže vybírat? Nejdříve si rozmyslete, zda budete potřebovat košili s krátkým nebo s dlouhým rukávem. Na společenské akce se hodí kousky s dlouhým rukávem. Na volnočasové nošení jsou pak přípustné i pánské košile s krátkým rukávem. Košili pro pány můžete vybírat i podle ceny nebo podle barvy a střihu. V kurzu jsou např. košile se vzory a s motivy. Důležitý je i materiál, z kterého je pánská košile vyrobená. O tom si povíme více na následujících řádcích.

Z jakého materiálu a v jakém střihu by měla být vyrobená trendy košile pro muže?

Aby byla košile pohodlná, měla by být vyrobená i z kvalitního materiálu. Na trhu jsou k mání pánské košile ze syntetických i z přírodních materiálů. V posledních letech vítězí na plné čáře kousky z přírodních tkanin. A není se čemu divit. Přírodní látky jsou nejen odolné, ale také vysoce módní a příjemné na omak. Jako bonus jsou pak košile z přírodních látek tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života není cizí velkým módním světovým značkám. Pánové tak mají rozhodně z čeho vybírat. Pro inspiraci se koukněte např. na nabídku oblíbeného e-shopu bolf.cz. Tady si trendy košili vybere i ten nejnáročnější zákazník. Materiál košile by měl by být i dobře prodyšný. Také pánské košile ze syntetických materiálů jsou v dnešní době na vysoké úrovni. I ty nám tedy mohou poskytnou vysoký komfort a to za příznivou cenu. Co se týče střihu pánských košil, mohou si muži vybírat mezi slim fit a regular fit verzí. Máte-li štíhlou, vypracovanou nebo normální postavu, vsaďte na košile v zúženém slim fit provedení. Jestliže máte nějaké to kilo navíc, nemusíte zoufat. Pro vás jsou jako stvořené pánské košile ve volnějším regular fit přizpůsobení.

Jaké barvy, vzory a motivy na košilích letos pofrčí?

Chcete-li být letos in, vsaďte na pánskou košili v přírodních nebo v pastelových odstínech. Ty budou totiž letos opravdovým trhákem. Vyhýbat se však nemusíte ani černé nebo bílé klasice. Černá a bílá jsou totiž barvy univerzální a mají i tu výhodu, že se hodí do kapsulových šatníků. Košile v černé nebo v bílé barvě tak snadno sladíte i s dalším pestrobarevným oblečením nebo s oděvy se vzory a s motivy. Když už jsme u nich, budou hrát letos prim ty zvířecí a květinové. Co se týče košilí, budou v módě kostky i proužky. Módní budou i hladké kousky bez motivů. Záleží tedy jen na vás a na vašem jedinečném vkusu. Pokud jste rádi středem pozornosti, bude vám slušet pánská košile v červené barvě. Ta je velmi výrazná a skvěle se hodí k modrým společenským kalhotám nebo k riflím.

Ohodnoť článek

Foto Bolf.cz

Štítky košile, oblečení, materiál

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Must have: klasické pánské košile – nejlepší téměř ke každému outfitu  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.