Počasí dnes23 °C, zítra23 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Inspirujte se našimi nápady na pánskou rozlučku v Praze

PR článek

Jak uspořádat pánskou rozlučku v Praze? V našem hlavním městě máte bohaté možnosti. Aby ale rozlučka dávala smysl, je dobré vše důkladně naplánovat. Zkuste tyto tipy.

Sraz v sobotu ráno

Rozlučku zahajte během sobotního dopoledne. První den totiž můžete věnovat nejrůznějším aktivitám. Pánská rozlučka se svobodou by totiž v dnešní době neměla proběhnout pouze v hospodě. Využijte dnešních možností a užijte si celý víkend naplno.

Už dopředu by si ženichovi parťáci měli připravit například týmová trička a jeden speciální kostým pro ženicha. Nemusíte to přehánět, ne každému je příjemné chodit celý den po Praze v boratkách. Tričko ženicha se ale například může barevně nebo potiskem lišit od triček ostatních. Nechte na trička natisknout něco vtipného.

Ráno při setkání ženichovi tričko předejte a všichni si je oblečte.

Dopoledne můžete věnovat první aktivitě

Jelikož na alkohol ještě nedošlo, můžete vyrazit třeba na střelnici. Poměřte své schopnosti v tom, jak dokážete střílet na terč. Na střelnici Prague Ranger můžete zkusit skutečně legendární zbraně, vzduchovku si nechte na pouť. Nepotřebujete zbrojní průkaz, bezpečnost je zaručena i díky dohledu proškolených asistentů.

Zajděte na společný oběd

Po střelnici už vám vyhládne, takže vydatný oběd přijde vhod. Raději než na kebab do ruky se společně usaďte do restaurace, která vyhovuje vašim preferencím. Univerzální česká klasika bude asi nejlepší volbou – zejména v případě, že jde o větší a nesourodou pánskou skupinu. Při jídle si můžete dát první pivo nebo jednoho panáka. Na opíjení ale ještě čas není.

Aktivita na odpoledne

Odpoledne totiž můžete strávit další týmovou aktivitou. Co třeba paintball, motokáry, nebo bungee jumping? Zkuste vybrat něco, co stmelí celou skupinu a rozproudí dobrou náladu. Ne všichni se pravděpodobně ve skupině zcela znáte a rozlučce pomůže, pokud se mezi vámi během těchto aktivit vytvoří opravdová týmová chemie.

Oslavy v barech napříč večerní Prahou

Přesunete se totiž do pražských barů a klubů, kde si všichni přijdou na své. Necháme opět na vašich preferencích, jaké podniky konkrétně vyberete. Snažte se brát ohledy především na ženicha, současně by se ale neměli ostatní členové skupiny nudit. Jistě dokážete najít místa, ve kterých se vše opravdu vydaří.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pexels

Štítky Praha, střelnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Inspirujte se našimi nápady na pánskou rozlučku v Praze  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.