Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Wolt v Praze spouští program Wolt+. Zákazníci ušetří minimálně 29 korun za každou objednávku

PR článek

Jídlo z oblíbených restaurací bude pražským zákazníkům zase o něco blíž. Technologická platforma Wolt v Praze spouští nový program předplatného, díky kterému zákazníci ušetří na dopravě minimálně 29 Kč za každý nákup. Cena měsíčního předplatného je 109 Kč a platí na objednávky z více než 1 700 podniků. První dva týdny ho navíc mohou zákazníci vyzkoušet zdarma. Součástí programu Wolt+ bude i zvýhodněná měsíční nabídka v rámci obchodů Wolt Market – cashback v hodnotě 150 Kč na další objednávku při nákupu v minimální výši 600 Kč.

K Wolt+ se připojilo již 5 000 předplatitelů

Finský Wolt, který spravuje platformu na doručování jídla i dalšího zboží, rozšiřuje svou nabídku služeb o nový zákaznický program Wolt+. Do několikaměsíčního testování se zapojilo 5 000 milovníků dobrého jídla, kteří díky Wolt+ ušetřili v průměru 289 Kč za měsíc. V rámci měsíčního předplatného ve výši 109 Kč totiž služba pomůže zákazníkům ušetřit za dodatečné poplatky a z každého nákupu tak budou moct odečíst minimálně 29 Kč za dopravu. Členství v programu není časově omezené a uživatelé ho mohou kdykoliv ukončit. Program by se měl v budoucnu rozšiřovat i do dalších měst.

Výběr z více než 1 700 podniků

V Praze si mohou uživatelé programu vybrat z 1 600 restaurací a 100 obchodů včetně Wolt Marketu. V aplikaci jsou partnerské podniky Wolt+ označeny logem W+, díky kterému se v nabídce snadno orientuje. „K zapojení do Wolt+ jsme oslovili ty nejpopulárnější pražské podniky, které mají naši zákazníci dlouhodobě v oblibě a nyní tak mohou vybírat z nabídky 1700 prodejců. Do budoucna plánujeme portfolio restaurací i obchodů rozšiřovat, program navíc chceme přinést i zákazníkům z dalších měst,” říká Jan Foret, generální ředitel Woltu pro Českou republiku. Mezi vybrané podniky tak patří například restaurace La Taquería, Paprika nebo Souvlaki Bar. Program představí také nabídku burgerů z restaurací Dish a The Craft, o italskou kuchyni se postará například Lasagneria a Giallorossa a asijskou kuchyni pak nabídnou Bo District nebo Banh Mi Makers. Veganské pokrmy poskytne restaurace Chutnej a milovníky zmrzliny potěší například nabídka gelaterie Angelato.

Součástí spuštění programu Wolt+ bude i  měsíční zvýhodněná nabídka na objednávky v rámci obchodů Wolt Market. Každý zákazník s předplaceným Wolt+ programem, který v nich nakoupí nad 600 Kč, získá zpátky cashback v hodnotě 150 Kč na jeho další Wolt Market objednávku.

Vyplatí se i těm, kdo objednávají jen párkrát měsíčně

Wolt+ se tedy vyplatí všem, kteří na Woltu v průměru vytvoří alespoň 3 objednávky měsíčně, v případě doručení na delší vzdálenost se pak díky odstupňované ceně za dopravu jejich počet ještě snižuje. „Službou Wolt+ chceme našim uživatelům poskytnout ještě příjemnější zážitek z nakupování díky sníženým dodatečným nákladům. Sloužit bude zejména věrným zákazníkům, kteří přes naši platformu objednávají často, vyplatí se ale i těm, kteří Wolt využívají jen párkrát měsíčně. Těm se totiž otevře možnost objednávat neomezeně bez poplatků za dopravu. Radost z programu mají také partnerské podniky, které očekávají nárůst objednávek. Program se nám osvědčil nejen během testování v Praze, ale i v rámci zavádění v dalších evropských zemích, kterými jsou například Norsko nebo sousední Polsko,” doplňuje Jan Foret.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Praha, restaurace, Wolt, doprava, obchod, Norsko, Polsko, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Wolt v Praze spouští program Wolt+. Zákazníci ušetří minimálně 29 korun za každou objednávku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.