Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Žena zkolabovala za volantem. Zachránili ji policisté, kteří v tu chvíli projížděli kolem

Pražští policisté si v pátek 3. prosince všimli řidičky, která kolem nich projížděla v protisměru Michelskou ulicí v Praze 4. Řidička při projíždění kolem hlídky rozsvítila výstražná světla od vozidla, chytla se za hlavu a upadla na volant. Policisté se ihned za vozidlem otočili, aby zkontrolovali, co se řidičce stalo.

Když policisté otevřeli dveře od auta, zjistili, že řidička nijak nereaguje a je v bezvědomí. „Jeden z policistů u ní zkontroloval životní funkce a zjistil, že dýchá. Druhý zajistil vozidlo proti samovolnému odjezdu a zavolal rychlou záchrannou službu a celou věc jim oznámil,“ popsala postup policie mluvčí Violeta Siřišťová.

Zatímco policisté tuto svízelnou situaci řešili, zastavilo u nich projíždějící vozidlo ambulance a posádka jim poskytla pomoc. „Ženu z vozidla společnými silami vytáhli a do příjezdu záchranářů jí poskytovali první pomoc. Po chvíli na místo přijeli již přivoláni záchranáři, kteří si ženu převzali a dále pokračovali v již zahájené první pomoci,“ uvedla mluvčí a doplnila, že čtyřicetiletá žena byla převezena do nemocnice k další péči.

Hodnocení článku je 98 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky kolaps, první pomoc, policie, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena zkolabovala za volantem. Zachránili ji policisté, kteří v tu chvíli projížděli kolem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.