Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Globus slaví 25 let. V pražských hypermarketech Globus se chystají velké oslavy

PR článek

Hypermarkety Globus tento rok slaví velké jubileum – 25 let na českém trhu a vy se tak můžete těšit na plno speciálních nabídek, soutěží a velkou narozeninovou oslavu.

­­­­­­­­­Užijte si dětský narozeninový den

Jaké by byly narozeniny bez pořádné oslavy?  Ta je pro pražské zákazníky připravena ve čtvrtek 9. září na Zličíně, v pátek 10. září na Černém Mostě a v neděli 12. září v pražských Čakovicích.

Všechny malé zákazníky tak čeká odpolední zábavný program – soutěže, balónky, kouzla, bubliny a mnoho dalšího. Děti se navíc mohou těšit na zábavné kurzy vaření – Školičku vaření Globus. Pod vedením zkušeného kuchaře a moderátora si hravou formou připraví vlastní oběd nebo ovocný dezert. Chybět nebude ani čestný diplom a dárek pro každého účastníka, ale pozor, kapacita každého kurzu je omezena! Přihlásit se můžete snadno prostřednictvím formuláře na globus.cz.

Přijďte si vytočit některou z hodnotných cen

Slavte s Globusem a zjistěte, jestli vám přeje štěstěna. Na sobotu 11. září je pro vás totiž připraveno narozeninové kolo štěstí! Nakupte v Globusu, přijďte se svou účtenkou ke kolu štěstí a zkuste si vytočit některou z hodnotných cen. Více se dozvíte na globus.cz.

Vyhrajte nákup zdarma v soutěži zlatý skener

Zúčastněte se soutěže Zlatý skener od 9. do 25. září a vyhrajte nákupy zdarma. Vyhrát lze každý den! Stačí nakoupit s ručním skenerem služby Scan&Go minimálně za 500 Kč a tento váš naskenovaný nákup můžete mít zcela zdarma.

Vyhrajte rentu 25 tisíc korun na 25 měsíců

Do 25. září můžete navíc ve všech hypermarketech Globus soutěžit o hlavní výhru – Měsíční rentu 25 000 Kč na 25 měsíců! Stačí nakoupit nad 250 Kč, vyplnit soutěžní kupon, který je součástí účtenky a vhodit jej do soutěžního boxu v hypermarketu.

25 let s restaurací Globus

Završit rodinný nákup v Globusu dobrým obědem či večeří v restauraci Globus je pro mnohé z nás již neodmyslitelnou tradicí. Stejně jako vlastní řeznictví a pekařství i restaurace doprovází hypermarket Globus od počátku jeho působení v Česku. A za těch pětadvacet let ušla Restaurace Globus opravdu pořádný kus cesty. Přečtěte si rozhovor s Janem Štěchem, vedoucím výroby a prodeje v Restauracích Globus, o tom, jakými změnami si Restaurace Globus během uplynulého čtvrtstoletí prošly, proč patří mezi nejprodávanější jídla svíčková nebo na jaké novinky se můžeme brzy těšit. Celý rozhovor na globus.cz.

Jednou z nevšedních novinek Restaurace Globus jsou například aktuální jídla z asijské kuchyně, které si můžete vychutnat právě teď v našich restauracích!

Oslavte s námi 25 let Globusu. Těšíme se na vás!

Váš Globus

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, slavnost, soutěž, restaurace, Zličín, Černý Most, Čakovice, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Globus slaví 25 let. V pražských hypermarketech Globus se chystají velké oslavy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.