Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Šedesát finalistů představují firmové oscary Český Goodwill 2021

PR článek

Právě dnes byly odhaleny medailonky podnikatelů a společností postoupivších do finále ocenění pro firmy, kterých si lidé váží, Český Goodwill 2021. V aktuálním 9. ročníku se o firmové oscary uchází šest desítek finalistů. Hlasujte pro vašeho favorita a zvolte novou Osobnost.

Hlasování veřejnosti probíhá na webových stránkách projektu www.cesky-goodwill.cz do 30. září. Každý hlasující má právě jeden hlas, který může udělit tomu podnikateli, jenž je pro něj největším vzorem. Firmového oscara a titul veřejnosti Osobnost Český Goodwill 2021 získá finalista, kterého do půlnoci 30. září 2021 svým hlasem podpoří nejvyšší počet lidí.

„S finalisty 9. ročníku se lidé mohou seznámit na webu ocenění wwww.cesky-goodwill.cz, kde zároveň probíhá hlasování,“ uvedla Lenka Hlavatá, výkonná ředitelka HPCG, která je autorem a organizátorem projektu. „Medailonky finalistů také slouží jako podklad pro hodnocení odborné poroty,“ dodala Hlavatá. Odborná porota, složená z ambasadorů a partnerů projektu, hodnotí dvoukolově v základních nominačních kategoriích Tradice, Inovace, Partner a Made in Czechoslovakia. K závěrečné volbě nejsilnějších příběhů se letos porotci sejdou 16. září.

60 firem postoupilo do finále z celkového počtu 115 nominací, které veřejnost zaslala do 9. ročníku firmových oscarů do 30. června 2021. Nejvíce firem je nominováno v kategoriích Inovace (19) a Partner (18). Kategorii Tradice reprezentuje 14 finalistů a v královské kategorii Made in Czechoslovakia se o firmové oscary uchází 9 nominovaných.

Oceněné firmy budou představeny v rámci galavečera Český Goodwill 2021. Slavnostní vyhlášení výsledků a předávání firmových oscarů se uskuteční 21. října v Praze.

Český Goodwill je oceněním pro firmy, kterých si lidé váží. Od roku 2013 je pořádá česká poradenská firma HPCG (Hlavatý & Partners Consulting Group). Nad transparentním průběhem dohlíží světově uznávaná certifikační autorita TÜV SÜD Czech. Mediálními partnery jsou Active Radio, Drbna, Flying Revue a FTV Prima. Partnery ocenění Český Goodwill 2021 jsou společnosti X Production Digital, LORIKA CZ, ETNETERA Group, FLEXIPAL a HELUZ.

Ohodnoť článek

Štítky Firmové Oscary, podnikatelé, společnosti, ocenění, Český Goodwill 2021, projekt, Československo, Heluz, FTV Prima, Etnetera Group a.s., TÜV SÜD Czech, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šedesát finalistů představují firmové oscary Český Goodwill 2021  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.