Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jak zpestřit první školní den dětem i sobě? Máme pro vás tip

PR článek

První školní den se blíží a my máme pro vás tip na to, jak si ho s dětmi opravdu užít. Ve středu 1. září na vás v Centru Černý Most čeká nabitý odpolední program v rámci akce Back to School! Vaši malí školáci i předškoláci si budou moci vyzkoušet lekce angličtiny nebo jógy, zatančit si s tygříkem Maxíkem a soutěžit o ceny. Na dospělé čeká zase výstava fotografií mapující historii Centra Paraple. Po celou dobu akce navíc pořídíte školní potřeby, obuv i oblečení za zvýhodněné ceny.

Akce Back to School se uskuteční 1. září od 14 do 17 hodin na Central Plaza v Centru Černý Most. Dozvíte se tam například, jaké pravidelné kroužky mohou vaše děti od září bezplatně navštěvovat a odpolednem vás provede oblíbený maskot tygřík Maxík. A pokud váháte, jaký kroužek pro děti vybrat, není nic jednoduššího než si ho zrovna v Centru Černý Most vyzkoušet!  Připravena je ukázková lekce angličtiny nebo jógy a chybět nebudou ani soutěže o ceny a kolo štěstí. Ti nejmenší se mohou těšit na Maxíkovo taneční vystoupení!

A protože se návrat do školy neobejde bez potřebné výbavy, čekají na vás i speciální „školní“ slevy. Výhodněji nakoupíte až v 15 prodejnách: Třeba v prodejně Bambule pořídíte až o 50 % levnější batohy a školní potřeby. Zvláštní nabídky ale budou k dispozici i ve vybraných prodejnách s oblečením, obuví a elektronikou. Například v prodejně Crocs nakoupíte veškerý dětský sortiment se slevou 25 %.

Kulturní třešničkou na dortu celé akce je výstava fotografií z historie Centra Paraple, které v Česku už 27 let pomáhá lidem s poškozením míchy. Výstava bude umístěna před prodejnou Marks & Spencer a představí činnost a aktivity Centra Paraple od samotného založení Zdeňkem Svěrákem v roce 1994.

Bližší informace k akci najdete na www.centrumcernymost.cz.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Centrum Paraple, Centrum Černý Most, Černý Most, Marks & Spencer, Crocs, Zdeněk Svěrák, Central Plaza, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak zpestřit první školní den dětem i sobě? Máme pro vás tip  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.