Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Sex za bílého dne před hlavním nádražím. Opilým milencům publikum nevadilo

Pražští strážníci museli včera po druhé hodině odpoledne zasahovat v parku u Hlavního nádraží, kde přímo mezi lidmi souložil rozvášněný pár. Muž a žena, oba silně pod vlivem alkoholu, nic nedbali na to, že jsou na veřejném prostranství a navíc je bílý den. Intimní hrátky jim překazil jeden z kolemjdoucích, který zavolal městskou policii.

Rozvášněným opilým milencům sice nevadila přítomnost kolemjdoucích, ale příjezd městských policistů už je popudil. Strážníci na místo dorazili, když už bylo po všem. Oba aktéři milostných hrátek odpočívali na jedné z laviček a žena měla odhalenou horní část těla. „Oba zjevně pod vlivem alkoholu odmítli s hlídkou spolupracovat na zjištění totožnosti s tím, že na to strážníci nemají nárok. Po upozornění, že budou předvedeni na policejní služebnu nešetřili vulgárními výrazy,“ uvedla mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Muž se v jednu chvíli rozhodl, že z místa odejde, ale hmaty, chvaty a pouty ho zastavil jeden ze strážníků. Donucovací prostředky museli strážníci nakonec použít také proti ženě, která nadýchala 3,07 promile, sedmatřicetiletý muž se zkoušce odmítl podrobit.

„Oba nakonec skončili s pouty na rukou. Při převozu na policejní služebnu náruživá žena poplivala služební auto a také uniformu jednoho ze zakročujících strážníků. Pak uvedla, že má infekční chorobu impetigo,“ řekla mluvčí a doplnila, že případ si převzala státní policie.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky sex, soulož, alkohol, policie, hlavní nádraží, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Mašek

a prečo nie...čo bolo bolo...terazki máme však hen tú demokráciu

Neděle, 18. července 2021, 13:23Odpovědět

Oto Loos

preboha oni tam jebu

Čtvrtek, 15. července 2021, 17:31Odpovědět

Sex za bílého dne před hlavním nádražím. Opilým milencům publikum nevadilo  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.