Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kemp Stříbrný rybník zve na dokonalý školní výlet. Děti se promění v gladiátory

PR článek

Kemp Stříbrný rybník nabízí školám kvalitní zázemí pro pořádání školních výletů, škol v přírodě i adaptačních týdnů. Naleznete zde ubytování, stravování a širokou nabídku aktivit, včetně školních výletů „na klíč“. Kemp se nachází v bezprostřední blízkosti největších rekreačních lesů v ČR a je skvělým zázemím pro historicky, kulturně i přírodně bohatý region Hradecko.

Ubytování v kempu je možné v prostorných chatkách s vlastním sociálním zařízením nebo glampingových stanech TRAMP. Glamping je luxusní kempování pro ty, kteří chtějí okusit romantiku stanování, ale nechtějí přijít o pohodlí a vymoženosti moderní doby. To dělá z našich stanů ideální ubytování pro studenty, kteří sice okusí spaní pod stanem, ale současně si mohou nabít mobilní telefon, rozsvítit lampu nebo uložit nápoje do ledničky.

Samozřejmostí je plnohodnotná nabídka stravování v kempové restauraci, kde naleznete chutná zdravá jídla s možností přizpůsobení dietetickým nárokům zákazníků. Celodenně jsou pak otevřeny kiosky v areálu, romantici si mohou na prostorném centrálním grilovišti opéct buřty nebo ogrilovat maso a další dobroty.

Naši provozovatelé kempových aktivit a animačních programů usnadní práci vašim pedagogům. Naplánují pro vás program na míru, postarají se i o vybavení a školené instruktory. Samotný areál pak nabízí možnosti individuální i organizované zábavy. Koupání v přírodním koupališti, vodní atrakce, volejbalové hřiště, venkovní fitness tělocvična, minigolf, venkovní šachy, kuželková dráha, pétangue, laser a archery game, rally dráha na elektrických motokárách nebo adrenalinem nabitá Gladiátor aréna. Za branami kempu na vás čekají městské rekreační lesy protkané sítí stezek naučných i zábavných, cest vhodných k provozování různorodých sportů a mnoho dalších cílů výletů. Díky své rovinaté poloze je Hradec Králové ideálním cílem cyklistů.

Přijeďte k nám s vaší třídou, za sportem, na relaxační pobyt nebo na rodinnou dovolenou. Přijeďte prozkoumat krásy Hradce Králové a jeho okolí. Přijeďte do Kempu Stříbrný rybník. Více informací najdete na webu a Facebooku.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Kempu Stříbrný rybník

Štítky kemp, výuka, děti, příroda, Kemp Stříbrný rybník, výlet, škola, teambuilding, adaptační kurzy, rybník, Česko, stan, Královéhradecký kraj, Hradec Králové, les, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kemp Stříbrný rybník zve na dokonalý školní výlet. Děti se promění v gladiátory  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.