Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Lesní svět plný zážitků nejen pro děti s názvem Království lesa dnes otevírá brány

PR článek

Dnes byla zahájena sezona v Království lesa. V provozu je lanová dráha Lipno Express i Stezkabus. Oba tyto dopravní prostředky budou moci návštěvníci využít k tomu, aby se dostali za několika desítkami zábavných prolézaček, houpaček, her i za zvířecími obyvateli Království.

Tajemství přírody a jejích obyvatel je možné poodkrýt v Království lesa – velkém lesním hřišti, kde se děti nejen dostatečně vyřádí na obřích trampolínách a prolézačkách, ale třeba se i na malou chvíli ztratí v Bludišti loupežníka Godoše. To vše je možné už ode dneška. Otevřeno bude denně od 10 do 18 hodin. Interaktivní výběh s kozičkami, veverky, puštíci i vzácná kočka divoká se už velmi těší na letošní první návštěvníky. Lesní dílničky Modřínek zůstávají zatím v souladu s aktuálními protiepidemickými opatřeními uzavřené.

Vstupenka na den nebo na celou sezonu

Jednou z letošních novinek Rodinného areálu Lipno, je permanentní vstupenka do Království lesa. Jedna vstupenka na celou sezonu, která umožní svému držiteli vstup jedenkrát denně, a to sedm dní v týdnu. Zájemci ji mohou zakoupit online na e-shopu www.lipnocard.cz nebo na pokladnách v obchodě Intersport u centrálního parkoviště. Každá permanentní vstupenka je unikátní a nepřenosná. Chráněná oproti zneužití při možné ztrátě je osobní fotografií jejího majitele. „Věřím, že všichni pravidelní i vícedenní návštěvníci ocení tuto letošní novinku. Je to něco po čem se ptali a co jim ušetří starosti s nákupem vstupenky při každé návštěvě Lipna a Království.“, doplňuje Olga Kneiflová, tisková mluvčí Lipna.

Na Lipno nejen do Království

Na dohled od Království lesa je další z velkých lákadel Lipna, a to Stezka korunami stromů. Její majestátní 40 metrů vysoká věž láká k výstupu nejen dospěláky, kteří ocení nádherné výhledy na okolní Šumavu, ale také děti, které si nenechají ujít adrenalinové zastávky, zábavnou a vzdělávací Ptačí stezku či sjezd 52 metrů dlouhým tobogánem. Po návštěvě Stezky a Království je pak největší zábavou návrat na centrální parkoviště sjezdovou koloběžkou. Tu je možné si zapůjčit u výstupu z lanovky Lipno Express a užít si téměř 4 km dlouhý a bezpečný sjezd. Půjčovna je v provozu denně od 10:30 do 17 hodin.

Od soboty 1. května je v provozu také půjčovna sportovního vybavení Kapitanát, a to denně od 9 do 17 hodin. K dispozici budou kola a příslušenství, in line brusle, silniční koloběžky, motorové čluny a elektročluny. Pronájem bude možný pouze na základě předchozí rezervace, kterou může klient provést přes stránky půjčovny na www.lipno.info.

Ohodnoť článek

Štítky les, děti, hry, vyžití, Vodní nádrž Lipno, vstupenka, Království, Intersport, lanová dráha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lesní svět plný zážitků nejen pro děti s názvem Království lesa dnes otevírá brány  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.