Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jatka78 zřídila telefonní ústřednu k pobavení. Zavolat může kdokoliv

“Dobrý den, dovolali jste se do Ústředny78 - speciálního telefonického happeningu Cirku La Putyka a Jatek78...”, takové oznámení uslyší ti, kdo dnes mezi šestou a osmou večer zavolají na telefonní číslo 245 007 117. Po úvodu pak budou volající přepojeni na některého z šesti herců, hudebníků a bavičů ze souboru Cirk La Putyka, se kterým si mohou popovídat, nechat se pobavit, rozveselit se či probrat cokoliv jiného. Telefonní hovor je omezen na 7 minut a obsah zůstává čistě na volajícím a volaném. Hovory, jak jsou všichni na začátku upozorněni, jsou nahrávány a živě formou mixu vysílány během videostreamu z happeningu na sociálních sítích souboru a divadla.

Cena hovoru je dle tarifu volajícího. Videostream probíhá v rámci platformy (A)sleep, která od 12. října nonstop vysílá z prázdného sálu divadla Jatka78.

Telefonický happening, Ústředna78, je další z projektů Cirku la Putyka ve spolupráci s Jatka78 reagující na současná koronavirová opatření, která neumožňují realizaci a tvorbu živých kulturních událostí,” vysvětluje principál souboru Rosťa Novák ml.Smyslem akce je pobavit, rozveselit, zahřát u srdce, zazpívat, pokecat si, cokoliv je možné. Můžete zavolat svým oblíbeným hercům a ptát se jich úplně na cokoliv, co vás napadne - co přes den dělali, jaké je jejich oblíbené jídlo, anebo chtít slyšet vlídné slovo, vtip, pohádku. Je to jenom na vás, s čím přijdete,” doplňuje Novák.

Kdo se dnes posadí k telefonům?

V pondělí 19. října se k telefonům posadí Jan Holík, Adam Joura, Jiří Kohout, Helena Nováčková, Jana Stárková a Zbyněk Šporc. Akce by se měla opakovat i v příštích týdnech. Na programu divadla bude každou neděli. “Budeme oslovovat osobnosti ze společenského, kulturního i sportovního světa,” uzavírá Rosťa Novák a dodává, že víc informací se zájemci dozví na www.laputyka.cz a www.jatka78.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky divadlo, zábava, telefon, karanténa, Praha, Cirk La Putyka, happening, Rostislav Novák, telefonní ústředna, Jiří Kohout, herec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jatka78 zřídila telefonní ústřednu k pobavení. Zavolat může kdokoliv  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.