Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

VIDEO: Mladík poničil posezení na Zličíně. Na strážníky čekal s penisem v ruce

Pětadvacetiletý mladík způsobil povyk před obchodním centrem na Zličíně, kde ničil venkovní posezení a masturboval před skupinou lidí. Strážníci proti němu museli použít donucovací prostředky a pro podezření z trestného činu výtržnictví ho omezili na osobní svobodě.

S prosbou o pomoc strážníků se na linku 156 obrátila ostraha obchodního centra Metropole Zličín. Před obchodním centrem byl v sobotu 15. srpna kolem osmé hodiny večer pětadvacetiletý muž, se kterým si ostraha nevěděla rady, podle pracovníků na místě ničil venkovní posezení a obtěžoval ostatní zákazníky.

„Při příjezdu hlídky seděl dotyčný venku na sedačce a v ruce držel svůj penis. Kolem něj byly převrácené stoly, poházené židle a poničená výzdoba. Muž na opakované výzvy strážníků nereagoval, naopak situaci hrotil a hlídku provokoval,“ popsala situaci při příjezdu hlídky mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Strážníci proti muži použili donucovací prostředky, pro podezření z trestného činu výtržnictví ho omezili na osobní svobodě a zajistili také svědky celé události. „Pětadvacetiletého mladíka si následně převzala Policie ČR k dalšímu opatření,“ doplnila mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky penis, onanie, Zličín, výtržník, Praha, obchodní centrum, Metropole Zličín, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Mladík poničil posezení na Zličíně. Na strážníky čekal s penisem v ruce  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.