Počasí dnes11 °C, zítra13 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

Nevytížené Letiště Václava Havla nabízí svatby i narozeninové oslavy

Pražské Letiště Václava Havla přichází s netradičními službami. Zájemci si nyní mohou v areálu mezinárodního letiště objednat svatbu nebo narozeninovou oslavu. Vedení letiště se pro netradiční krok rozhodlo vzhledem k aktuálnímu malému provozu, který ovlivnila situace s koronavirem.

„Snoubenci mají možnost zažít netradiční svatbu přímo na Letišti Václava Havla Praha v některém ze tří salonků. Nemusí se přitom starat o organizaci, občerstvení, ani o ubytování, které jim Letiště Praha zajistí přímo v letištním hotelu AeroRooms,“ nabízí letiště na svých webových stánkách. Letiště připravilo také pro děti narozeninové oslavy.

V areálu Letiště Václava Havla se také otevřel na celé léto Runway Park, který slouží zejména k zábavě a vzdělávání. Runway Park se nachází přímo na bývalé letištní dráze 22 v bezprostřední blízkosti letadel a nabízí tak pohled na zákulisí mezinárodního letiště. 

Zájemci se také mohou podívat na záchrannou stanici Hasičského záchranného sboru Letiště Praha, kde uvidí, s čím se v terénu běžně hasiči potýkají. Mohou si prohlédnout techniku i speciální letištní zásahové vozy či navštívit operační středisko, které přijímá na letišti nouzové signály.

Foto Letiště Václava Havla

Štítky ČR, zajímavosti, letectví, koronavirus, Letiště Praha, Letiště Václava Havla, svatba, slavnost, letiště, Hasičský záchranný sbor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nevytížené Letiště Václava Havla nabízí svatby i narozeninové oslavy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.